16 autor: J. V. Monti Pisarz domowy Latest post of the previous page:hmmm ale jestem podobna całkiem. And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you,,, Take your hand and walk away Cytujśr 24 maja 2006, 21:59
17 autor: Nefayuki Pisarz osiedlowy O, najs... Calkiem calkiem, czy troche calkiem? Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin... Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n... See the fallen angels pray... for my sweetest poison... I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison... Cytujśr 24 maja 2006, 22:02
18 autor: J. V. Monti Pisarz domowy bardziej całkiem może tylko bez makijażu... And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you,,, Take your hand and walk away Cytujśr 24 maja 2006, 22:05
19 autor: Nefayuki Pisarz osiedlowy Hmm... skoro tak to nie mozesz byc niefotogeniczna... Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin... Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n... See the fallen angels pray... for my sweetest poison... I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison... Cytujśr 24 maja 2006, 22:13
20 autor: Obieżyświat Szkolny pisarzyna ściemnia na każdym kroku, jeżeli jest podobna do tej z awatara to nie może być z ziemi (raczej z nieba:). I co tu jest prawdą? Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie. Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz. Cytujśr 24 maja 2006, 22:42
21 autor: J. V. Monti Pisarz domowy skoro tak to nie mozesz byc niefotogeniczna... to był komplement? cóż... siebie widzimy inaczej iż innych. I co tu jest prawdą? czasem trzeba być troszke tajemniczym, zagmatwanym ja taka jestem And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you,,, Take your hand and walk away Cytujczw 25 maja 2006, 10:18
22 autor: Nefayuki Pisarz osiedlowy Tak... Powiedzmy, ze to byl komplement Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin... Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n... See the fallen angels pray... for my sweetest poison... I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison... Cytujczw 25 maja 2006, 14:16
23 autor: J. V. Monti Pisarz domowy powiedzmy, ze dziękuję PS dodałam moją pierwsza tu pracę - dział - wiresze białe, ale coś chyba wam się nie c hce komentować... zemdleliscie z wrażenia czy z załamania zabrakło wam słów? Napisany podczas moich "sfazów", więc proszem się nie dziwić że dziwaczny. And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you,,, Take your hand and walk away Cytujczw 25 maja 2006, 20:26
24 autor: wodoryt Pisarz domowy Witam i ja na forum...Proszę się zatem nie wstydzić,nikt nie jest mistrzem i każdy się uczy....warto właśnie na błędach się uczyć...pozdrawiam Wodoryt " Z głębi nocy je łowię na haczyki świateł, by oślepłe kolory wydobyć z ciemności " ( J.Ficowski). Cytujpt 26 maja 2006, 09:11