Sława! Sława...?

1
To ci dopiero! Cóż za optymistyczne w gruncie rzeczy forum - które inne samo z siebie miałoby w sobie na tyle wiary w użytkownika, że z marszu nazywa go "przyszłym pisarzem"? :wink:

Ale dość tych wygłupów, w końcu mam się tutaj przedstawić - chociaż w moim akcie urodzenia widnieje imię Dominik, to byłbym wdzięczny gdybyście nazywali mnie Marco. Rzecz jasna, to tyko drobna sugestia.
Ponieważ zalecali podać ile mam lat, to nadmieniam że zaraz po świętach skończę osiemnaście, w wolnym czasie grywam na gitarze, czytuję książki(najchętniej fantastykę i sci-fi, stety niestety), lubię sobie czasem obejrzeć film, sporą część doby zajmuje mi słuchanie muzyki.
Rzecz jasna nie tylko ze spiraconych empetrójek - wstydem jest mienić się fanem i nie mieć żadnych płyt. :cool:

Och, no i pewnie zawalę maturę z matmy, ale chyba da się coś na to poradzić.

A co z pisaniem? Początki były nieco zabawne i można się pewnie do nich odnieść trochę pogardliwie - bo w końcu sporo trzynasto-, czternastolatków brało się za spisywanie tandetnych historyjek fantasy, uprzednio zaczytując się rzeczami w stylu "Eragona". No cóż, każdy popełnia błędy. Podziwiam siebie przynajmniej za to, jaki byłem wtedy uparty i ile pisałem, są takie momenty kiedy człowiek zaczyna tęsknić za czasami, gdy najzwyczajniej w świecie nie miał żadnej maści kolegów. Ostatnimi czasy od jakiejkolwiek prozy lepiej wychodzą mi wiersze, więc może to forum pomoże mi wrócić do formy i wyszlifować swoją pisaninę.
Rezygnacja?... Czyż przez to mniej się cierpieć będzie,
gdy się z poddaniem schyli pod nóż gilotyny?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”