Witam i o zdrowie pytam

1
Tym banalnym i oklepanym wstępem chciałbym się przywitać i przedstawić.

Mam na imię Marcin, mam (od dzisiaj) 31 lat, piszę to i owo - do szuflady, grafomańsko, źle, ale za to kompletnie bez stylu i swady. Ale piszę. Albo próbuję. Ale nie wychodzi. Aktualnie raczej skupiam się na organizowaniu imprez fantastycznych i klubu fantastyki. Sam nie wiem co jeszcze mógłbym napisać, więc po prostu "Witam i o zdrowie pytam".

4
Odpowiadając - w Rudzie Śląskiej, zarówno Konwent, który będzie 16-17 stycznia pod nazwą Ruda Mithrilu, jak i pomagam przy współtworzeniu Rudzkiego Klubu Fantastyki. Trochę od tyłka strony zaczęliśmy, bo najpierw Konwent, a idea klubu powstała w międzyczasie. Ale już planujemy kolejne imprezy, jeszcze nie chcę zdradzać szczegółów, bo sam do końca nie wiem co ostatecznie wymyślimy.

Co do ulubionych autorów: Janusz Zajdel, H.P. Lovecraft, Sapkowski, Chmielewska, Tolkien, Orwell. Poza tym lubię czytać Mickiewicza, Shakespeare'a, Kochanowskiego, Conan-Doyle'a, Annę Rice i Lema (ale wybiórczo). I pojedyncze dzieła jak "Frankenstein", "Dracula" i inne.

pan_ruina - a to w takim razie miło spotkać kogoś "tej samej daty".

5
Vesh pisze:Odpowiadając - w Rudzie Śląskiej, zarówno Konwent, który będzie 16-17 stycznia pod nazwą Ruda Mithrilu, jak i pomagam przy współtworzeniu Rudzkiego Klubu Fantastyki.
A w jakiej dzielnicy?
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:

6
Na Nowym Bytomiu. Nie chcę bezczelnej reklamy robić, bo jeszcze bananem zarobię, ale po nazwie idzie znaleźć u wujka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”