Witam

1
Witajcie drodzy forumowicze!
Podczytuję Was od dłuższego czasu, przeczytałam już chyba wszystkie wątki, zatem nadszedł moment przejścia na wyższy poziom i ujawnienia się, także tego - oto jestem:-) Być może kiedyś nastąpi dzień, gdy ośmielę się wrzucić swój tekst do oceny:-)
Tymczasem pozdrawiam serdecznie

2
Witaj. Nie czekaj na jakiś dzień, wrzucaj od razu. ;)
"Naucz się, że można coś innego roznosić niż kiłę. Można roznieść światło, tak?"
Robert Brylewski

3
Hej,

Rozgość się.
Jim Skalniak pisze:Witaj. Nie czekaj na jakiś dzień, wrzucaj od razu.
Jim, a regulaminowy okres karencji?

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

4
Zapomniałem już, że jest coś takiego. Sorry. :)
"Naucz się, że można coś innego roznosić niż kiłę. Można roznieść światło, tak?"
Robert Brylewski

Re: Witam

5
Witaj
teodora pisze: Podczytuję Was od dłuższego czasu, przeczytałam już chyba wszystkie wątki
Heh. Tylko Chuck Norris mógłby dokonać czegoś takiego. Witaj więc, Chuck. Fajny nick.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

6
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

8
Dzięki, żeście nowicjusza nie olali ;D
Jim Skalniak pisze:Nie czekaj na jakiś dzień, wrzucaj od razu.
Niestety (albo i stety :wink:), muszę jeszcze wygrzebać z czeluści szuflady jakiś zgrabny tekścik, żeby na wejściu nie zepsuć sobie reputacji, ani nie postawić zbyt wysoko poprzeczki :cool: Niewątpliwie, trudne to zadanie ;D Także karencja dobrze mi zrobi, zwiększa szanse, że będzie to akcja w najdrobniejszych szczegółach przemyślana :wink:

Namrasit pisze:Tylko Chuck Norris mógłby dokonać czegoś takiego.
Chuck Norris nie musiałby się logować, aby uzyskać dostęp do Strefy Autorów :oops:

shelion pisze:Założę się, że żadnego mojego postu nie czytałaś, ha!
Czytałam ;>
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”