Pan Nikt emak

1
Witam wszystkich. Mam na imię Przemo i jestem niepoprawnym optymistą. Z powodu mojej ślepoty na błędy, nie raz będziecie na nie narzekać, ale cóż, nikt nie jest idealny. Uwielbiam amerykańską literaturę XX w. Jestem szczery do bólu, bezkompromisowy, choć nie lubiący żadnych kłótni. Reszta wyjdzie w praniu. Pozdrawiam. ;)

4
Jacek Łukawski pisze:Zgaduję, że w dokumentach masz jednak Przemek, a nie Przemo.
Witam i pozdrawiam :)
Zgadza się ;)
Ale kto by mi tam w dowód zaglądał. Ja zwykły szczun jestem. Witam.

Re: Pan Nikt emak

6
Witaj PanNikcie. :)
Pan Nikt pisze:Z powodu mojej ślepoty na błędy, nie raz będziecie na nie narzekać, ale cóż, nikt nie jest idealny.
Tutaj się na takich nie narzeka, tutaj siętakich ćwiczy, co by pomyśleli, że w końcu są idealni, bądź obrali słuszną drogę w drugą stronę.

Miłych wrażeń.
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

Re: Pan Nikt emak

7
Namrasit pisze:Witaj PanNikcie. :)
Pan Nikt pisze:Z powodu mojej ślepoty na błędy, nie raz będziecie na nie narzekać, ale cóż, nikt nie jest idealny.
Tutaj się na takich nie narzeka, tutaj siętakich ćwiczy, co by pomyśleli, że w końcu są idealni, bądź obrali słuszną drogę w drugą stronę.

Miłych wrażeń.
Właśnie dlatego ludzie tak gardzą książką. Bo nie mogą dosięgnąć ideałów... których notabene ją też nie lubię.

8
Co masz dokładanie na myśli pisząc "właśnie dlatego ludzie tak gardzą książką"? Nie zauważyłam, żeby ludzie gardzili książkami, no może są pewne przypadki, ale raczej nie na tym forum :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”