Witam

1
Cześć! Jestem Maciej, mam 23 lata.

Prawdę mówiąc, zgubiłem się. Zabłądziłem w czeluściach internetów. Nie będąc świadomy, co mnie spotka, zacząłem przeglądać to forum, początkowo pobieżna lustracja przerodziła się we wnikliwą lekturę.

Stwierdzam, że mi się tu zwyczajnie podoba. I zostaję.

Co mam wspólnego z pisaniem? Jako nastolatek miałem kilka "epizodów" prozatorskich. Nic wielkiego. To były raczej próby, pisanie do szuflady, zabawa słowem, bez większego echa.
Nie poszedłem w tamtą stronę, być może nigdy nie pójdę. Nie stawiam sobie na razie żadnych poprzeczek w tej kwestii, po prostu chcę wypełnić czas czymś zgoła ambitniejszym. Co z tego wyjdzie? We will see.
Aktualnie tylko trochę bloguję i mniej więcej raz na kwartał naskrobię jakiś artykuł do lokalnej prasy. Może odnajdę tu większą motywację do działania?

Jestem pełen nadziei i witam Was serdecznie :)

Re: Witam

3
Cule pisze:Cześć! Jestem Maciej, mam 23 lata.
Witaj.
Cule pisze:Prawdę mówiąc, zgubiłem się. Zabłądziłem w czeluściach internetów. Nie będąc świadomy, co mnie spotka, zacząłem przeglądać to forum, początkowo pobieżna lustracja przerodziła się we wnikliwą lekturę.
Tak to bywa, teraz już nie uciekniesz :P.
Cule pisze:po prostu chcę wypełnić czas czymś zgoła ambitniejszym.
Programowaniem?
Cule pisze:Jestem pełen nadziei i witam Was serdecznie :)
Heh, nadzieja matką głupich - tak mówią ci, którzy nie mają racji ;).
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

4
Cześć
Cule pisze:Nie stawiam sobie na razie żadnych poprzeczek w tej kwestii, po prostu chcę wypełnić czas czymś zgoła ambitniejszym. Co z tego wyjdzie? We will see.
Zawszeć to jakaś motywacja. Chociaż bez poprzeczek, to jakoś... bez zapału. W ostatecznym rozrachunku i tak najważniejsze jest, czy masz coś ciekawego do opowiedzenia.
Cule pisze:Aktualnie tylko trochę bloguję i mniej więcej raz na kwartał naskrobię jakiś artykuł do lokalnej prasy.
O. Coś więcej o tym?
Cule pisze:Może odnajdę tu większą motywację do działania?
Z samego przyglądania się - raczej nie :-P
Rozgość się, kieliszeczek nalewki w ten zimowy wieczór na pewno się przyda, kawę dają co rano w SB (to okienko na dole strony głównej).
Baw się dobrze!

6
Dziękuję za bardzo miłe przyjęcie! Rozgoszczę się na pewno ;)

Co do ambitności - mówimy tu o czasie wolnym, więc poza powszednimi obowiązkami, stawiałbym tu raczej na produktywność tych błogich chwil. Krótko - wolę przeczytać kilka inteligentnych wypowiedzi, a być może też dodać trzy grosze od siebie - niż skrolować fejsa bez większego pożytku.

Co do moich poprzeczek, zobaczymy. W życiu na ogół lubię je sobie stawiać, ale nie będę robił niczego wbrew sobie ;)

Coś więcej?
Jestem zaangażowany w działanie stowarzyszenia sportowego, poza sprawami formalnymi, hobbistycznie param się z obowiązkami klubowego redaktora/admina. Ot cała historia. :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”