Cześć

1
Cześć Wam!

Zmusiliście mnie do zapisania się tutaj!

Od kilku lat Was tu obserwuję, wartościowe porady przyswajam. Wszystko to incognito, czyli nie logując się tutaj. Mam nadzieję, że nie popełniam teraz gafy, ale o ile mnie pamięć nie myli, przez pewien okres „Strefa Autorów” była dostępna także dla osób nie logujących się na Weryfikatorium, jednak od dłuższego czasu dział ten wymaga logowania – co mnie w ogóle nie cieszy...
Postanowiłem przeczekać, że może to wróci „do normy”, ale ileż można?
Przyznać się Administratorki, Administratorzy i inni Imperatorzy – zrobiliście to specjalnie, aby zwyczajnie szpiegować Autorów, to w tym celu trzeba się aż zalogować?... :twisted:
I w ten oto sposób, zmusiliście mnie do zapisania się tutaj.

Jeśli o mnie chodzi, to piszę głównie horrory (które uwielbiam), ale i z innych gatunków także mam kilka pomysłów już dawno zaczętych.
Piszę już stanowczo za długo „do szuflady” i w sumie pomysłów w realizacji z różnych gatunków mam już sporo, zadebiutować chcę jednak jednym z horrorów, który jest na ukończeniu. Obecnie go poprawiam, wygładzam tekst i „łapię czuja”. Liczę na to, że lada miesiąc zacznę wysyłać.
Zwracajcie się do mnie „G.P.” – to inicjały, jeśli mój debiut się uda, rozwinę je do pełnego imienia i nazwiska – wiem, że jest zapis w regulaminie, który daje taką możliwość.

Zalogowałem się! Wreszcie Was mam, Autorzy! :twisted:
Strzeżcie się...

A tak poza tym, to pozdrawiam. :P

G.P.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”