witam wszystkich

1
Mam 15 lat, mieszkam koło Słubic.

Moje zainteresowania pisanie, gry Rpg, Japonia, Kendo, Aikido. Kocham czytac i lubie dobre filmy.

Aktualnie tworze z kolegą gre Rpg w klimacie s-f. :P

Czasem cos apisze ale niezbyt mi to narazie wychodzi(dltego zresztą zarejstrowałem się na tym forum:D)

I to chyba wszystko:) zdjecia w komputerze nie posiadam:(

A i sry za błedy ort ale mam dysortografie:)
Memento mori!

2
Witamy :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Hell-o ;)
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

6
Hi :D:D:D
"But I'm on the outside, I'm looking in

I can see through you, see your true collors

Cause inside you're ugly, You're ugly like me

I can see through you, see to the real you.."

witam wszystkich

11
Woooow nie do wiary! Moje stare hasło zadziałało..... 10 lat prawie minęło od mojej rejestracji i chyba z 9 od kiedy coś napisałem ostatnio tutaj i się logowałem.
To było jedno z pierwszych forum internetowych na których się udzielałem kiedykolwiek. Tyle się zmieniło. Kto by w ogóle pomyślał że się tutaj wszystko tak ładnie rozwinie.
Pozdrawiam wszystkich!
Miło jest wrócić.
Memento mori!

witam wszystkich

13
Miyamoto Musashi pisze: Woooow nie do wiary! Moje stare hasło zadziałało..... 10 lat prawie minęło od mojej rejestracji i chyba z 9 od kiedy coś napisałem ostatnio tutaj i się logowałem.
To było jedno z pierwszych forum internetowych na których się udzielałem kiedykolwiek. Tyle się zmieniło. Kto by w ogóle pomyślał że się tutaj wszystko tak ładnie rozwinie.
Pozdrawiam wszystkich!
Miło jest wrócić.
Cześć Miyamoto! Miło Cię znowu widzieć :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”