Piszę ten post trzeci raz

3
LaVie pisze:

Wpadłam na to forum raczej po to, żeby sobie poczytać mądrzejszych i lepszych. .
Zabłądziłaś :wink:

.
, że się na imprezę wprosiłam, obyśmy się dobrze bawili :).
ajajajaj... bo widzisz liczyłaś na wieczorek literacki w saloniku u państwa hrabiostwa gdzie ładnie ubrane panienki z dobrych domów czytają młodzieńcze wiersze, a wbici w odświętne ubrani dobrze wychowani młodzieńcy udają ze nie patrzą na ich łydki. W tle ktoś brządka na fortepianie... etc.

Tymczasem pomyliłaś adresy i trafiłaś do wiejskiej knajpy... gdzie się pija niewyszukane trunki, klnie, kłóci o politykę, wali łańcuchem w stolik "tych z sąsiedniej wiochy", a szczytem finezji i dowcipu jest podstawić nogę gdy kumpel niesie sobie piwo...

khm... teges serdecznie witamy ;)

Piszę ten post trzeci raz

4
Dlaczego zbłądziłam? Przyszłam się uczyć, a z tego, co się zorientowałam, po to jest ta strona. A że sama jestem początkująca - będę się uczyć od lepszych. Jakby mógł mi Pan wytłumaczyć, w czym się pomyliłam, to będę wdzięczna, bo czytam forum zaledwie od kilku dni, a już zdążyłam wyciągnąć sporo ciekawej nauki, więc myślałam, że więcej czasu na forum to więcej lekcji.

I nie, nie liczyłam na żaden wieczorek literacki, wiejska knajpa jest bardzo spoko, że się tak wyrażę, atmosfera dużo lepsza, no i sama ze wsi jestem. Jakby mi klimat nie odpowiadał, to bym zwiała od razu, a nie się rejestrowała i jeszcze śmiała przywitać gdzieś, gdzie coś mi nie odpowiada ;). Nie wiem, skąd Pan wyciągnął wniosek, że oczekuję odświętnych ciuchów i arystokratycznej otoczki, no ale skoro jednak Pan wyciągnął, to pewnie moja wina, że się gdzieś niejasno wyraziłam. Się poprawię czy coś. W każdym razie na pewno nie chciałam sprawić takiego wrażenia, bo sztywniacy w garniturach to ostatnie, o czym marzę :).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”