Dzień dobry!

1
Dzień dobry, jestem tu nowa!

Na weryfikatorium zagladałam już wcześniej, ale dopiero teraz ośmieliłam się zarejestrować. Mam nadzieję dostać porządnego kopa i zmotywować się do poprawienia umiejętności. Lubię pisać, choć nie zawsze mi to idzie. Chyba moim największym problemem technicznym są "dryntwe" dialogi.

Z infomracji bardziej zbędnych - mam 26 lat, mieszkam trochę to tu, to tam. Lubię standardowy zestaw rzeczy, a także przygodówki point&click i skarmianie ludzi domowymi ciastami.

I tak, nie umiem spać w nocy...

Dzień dobry!

2
Cóż, jeśli chodzi o kopa, to na wery jest sporo usłużnych osób :P Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dzień dobry!

7
Dziękuję za powitania :)
Internetowo to każdy by jadł ciasta, a niestety w życiu co drugi mi sie odchudza lub ma cukrzycę.
Jason pisze: A jakie ciasto? :)
Najchętniej takie, na które da radę nałożyć górę kremu ;) Ale najczęściej mam okazję piec ciasta biszkoptowe i serniki w różnych wersjach lub małe rzeczy jak eklerki.
pan_ruina pisze:
Jason pisze:jesteś mile widziana, zwłaszcza w godzinach podawania kawy :)
I po 22 też:)
Kawa dobra o każdej godzinie, więc to by się nawet zgadzało.

Dzień dobry!

9
Niestety, w okolicach Opola jeszcze nie mieszkałam. Co najwyżej mogę obiecać dostawę sernika na jakiś konwent. Niech będzie, że taki ze mnie mecenas sztuki :D

Dzień dobry!

11
Trzeba docenić w takim razie szlachetność organizatorów konwentów, skoro nie wykorzystują złotej metody podkupowania autorów sernikami. Nie to co ludzie odpowiedzialni za seminaria naukowe. Oni i ich obietnice pizzy...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”