... mam prawie szesnaście lat. Znalazłem się tutaj chcąc zweryfikować moje umiejętności pisarskie, ponieważ w mojej głowie od zawsze toczy się osobna historia, która nie daje mi spokoju, dopóki nie przeleję jej na papier.
Ogólnie ciężko powiedzieć, że jestem humanistą, ponieważ kocham matmę i informatykę, pisanie jest takim wyjątkiem od reguły. Z komputerami łączę moją przyszłość - uwielbiam programować, a od czasu do czasu bawię się w grafika. Dodatkowo trenuję parkour i bardzo dużo biegam. Las jest mym przyjacielem, spędzam w nim dużo czasu na rozmyślaniu, podziwianiu i rozwijaniu kolejnej pasji jaką jest survival. Mój umysł jest czymś, czego sam nie potrafię ogarnąć pomimo wielkich starań.
Tyle o mnie...
Dzień dobry, jestem Infiltrator...
25... 4... 3... 2... 1...
!

!

Przelewaj myśli na papier, notuj ile się da! Witaj.
3I bardzo dobrze.kocham matmę i informatykę, pisanie jest takim wyjątkiem od reguły. Z komputerami łączę moją przyszłość - uwielbiam programować
Nie przejmuj się; to jeszcze nikomu nie wyszło.Mój umysł jest czymś, czego sam nie potrafię ogarnąć pomimo wielkich starań.

4Witaj
)
Ja to mam podobnie, chętnie zobaczę, co prezentujesz (a nawet już zajrzałem

Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie
5Witaj 
Takie historie są uparte i często wracają, jeśli przelejesz je na papier zbyt wcześnie. Ale nie przejmuj się tym. Pisz, czytaj, ucz się i próbuj... One będą kształtować Ciebie, a Ty je i w końcu nadejdzie ten dzień, gdy zostaną na papierze dając Ci zasłużoną satysfakcję

Takie historie są uparte i często wracają, jeśli przelejesz je na papier zbyt wcześnie. Ale nie przejmuj się tym. Pisz, czytaj, ucz się i próbuj... One będą kształtować Ciebie, a Ty je i w końcu nadejdzie ten dzień, gdy zostaną na papierze dając Ci zasłużoną satysfakcję

Zapraszam: http://www.jacek-lukawski.pl