Witajcie

1
Witam

Do tej pory pisałem naprawdę sporadycznie, ale powziąłem zamiar spędzania większej ilości czasu z piórem w dłoni (prędzej z dłońmi na klawiaturze) i mam nadzieję, że to forum może mi pomóc w ocenie moich możliwości.

Obecnie studiuję Elektronikę i telekomunikację na PWR, co naprawdę mało ma wspólnego z pisarstwem. Zawsze lubiłem czytać i uważam, że niewiele jest na tym świecie rzeczy, które mogą zastąpić dobrą lekturę (no pare jest). Kiedyś czytałem naprawdę dużo, teraz spędzam przy tym trochę mniej czasu, ale dzięki temu będę miał go więcej na pisanie :)

Pozdrawiam

2
witamy, witamy....

Student z wrocka...jak miło 8)
jestem, więc pisze...

Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą.

3
<patrzy na avatar i nick przybysza>

<chrząka>

Fire never dies alone! AHAHAHAHA!

Magic: The Gathering rlz!

Cześć i czołem, synu ognia i płomieni!
Are you man enough to hold the gun?

5
Swego czasu w Mtg ostro grałem,
Jak ja...

RBU Affinity się miało, teraz gdzieś się poniewiera, nawet nie wiem gdzie.

Olałem już ;)

Ale pamięta się, pamięta...
Are you man enough to hold the gun?

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Dzień dobry, miło poznać. życzę przyjemnego pobytu, choć nie mam pojęcia, o czym gadacie^^
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

11
piękne?! może mieszkamy w dwóch różnych miastach o tej samej nazwie :wink: Wrocław, w którym ja mieszkam jest szary, brzydki i monotonny....

A tak na marginesie. Najwspanialsze miasto w Polsce to Kraków 8)
jestem, więc pisze...

Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”