Cześć (;

1
Dobry wieczór tym, ktorzy przeczytają to teraz i dzień dobry dla tych, którzy później (a właściwie wcześniej).
Na imię mam Magda, na co dzień studiuję i pracuję - jestem kierowcą taksówki, a że jeżdżę w nocy, to 90% pytań jakie słyszę, to 'a to pani się nie booooooi?'. Ale mniejsza z tym (;
Jeszcze nigdy nie rejestrowałam się na żadnym forum literackim, ale jako że ostatnio napisałam tekst, o którym chciałabym usłyszeć coś więcej niż "spoko, fajny" z ust koleżanki, w końcu postanowiłam to zrobić. Kiedyś pisałam dużo. W pewnym momencie to we mnie umarło, nie potrafiłam sklecić zdania, teraz po mału chciałabyn wrócić do zajęcia, które niegdyś sprawiało mi tyle przyjemności... Boję się trochę Waszych reakcji, no ale liczę przede wszystkim na wskazówki (;
Nie wiem, co mogłabym dodać więcej, bo przedstawianie samej siebie nigdy nie szło mi dobrze. Gram w brydża. I mam psa, którego kocham ponad wszystko. Nazywa się Szatan - i tak też się zachowuje.
Pozdrawiam wszystkich (:

Cześć (;

4
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć (;

5
ArsMagica pisze: iedyś pisałam dużo. W pewnym momencie to we mnie umarło, nie potrafiłam sklecić zdania, teraz po mału chciałabyn wrócić do zajęcia, które niegdyś sprawiało mi tyle przyjemności...

Miałam identycznie.

Dzień dobry. Kawy?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Cześć (;

6
Oooo... brydżystka! Jeśli o mnie chodzi, reszta już nie musi mieć większego znaczenia :-P choć i tak wydaje się wielce interesująca. Kawa, kawa! ciastko i ploty. Czyli na dół strony, do okienka leni, udających, że cokolwiek piszą. Którzy na domiar złego jeszcze się często alkoholizują! :-P

Cześć (;

7
oz ty! ja piszę!
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Cześć (;

9
brat_ruina pisze:
ravva pisze: ja piszę!
są takie chwile są są :D
:wp:

Cześć (;

10
Witaj
ArsMagica pisze: napisałam tekst, o którym chciałabym usłyszeć coś więcej niż "spoko, fajny" z ust koleżanki, w końcu postanowiłam to zrobić.
Ok, zarzuć tekstem, to się zobaczy, czy spoko i czy fajny.
ArsMagica pisze: Boję się trochę Waszych reakcji, no ale liczę przede wszystkim na wskazówki (;
Nie bój się, forum nie gryzie (ale Szatan to pewnie już tak?).
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie

Cześć (;

11
Namrasit pisze:Nie bój się, forum nie gryzie (...)
az mi się cytat z pilsudskiego przypomniał.
:twisted:

edit: cześc magiku, czemu emoty ustawiasz na opak?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”