Witam wszystkich członków tego zgromadzenia a najserdeczniej twórców tej jakże wspaniałej inicjatywy.
Nazywam się Kamil ( zdrobnień nikomu nie zabraniam ). Pod koniec maja osiągnę 18 lat. Znalazłem się tutaj za pośrednictwem mojej przyjaciółki Oli ( którą oczywiście zresztą pozdrawiam ) z tego co wiem też ma zamiar dołączyć

. Chodzę do technikum na kierunku mechatronik. Pisarstwem zainteresowałem się już w szóstej klasie podstawówki. Do główki małego kamilusia przybyła myśl, że może napisać swoją wspaniałą książkę. Ta myśl nie była jednak na tyle mocna by żyć tym postanowieniem ( szczególnie jeśli oceny z j.Polskiego mówiły same za siebie * i dalej mówią, zagrożenie wisi *) . Odrodziła się ona dopiero końcem gimnazjum. Jestem ateistą, patriotą, lekkim otaku i jak widać nocnym markiem. Moim ulubionym autorem jest Dean Koontz, kupił mnie już pierwszą książką, uważam jego wyższość nad Kingiem. Co by tu jeszcze napisać :3 Uważam się za romantyka, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania nw fetysze, słuchana muzyka, ulubione anime czy inne, proszę bardzo

.