Zawsze musi być ten pierwszy raz

1
Cześć,
Mam na imię Artur. Znalazłem się na tym forum, ponieważ chciałbym na poważnie zająć się pisaniem powieści. W sumie to już jedną napisałem i chciałbym, aby ktoś ją ocenił. Nie obawiam się ostrej krytyki. Wręcz przeciwnie. Chętnie ją przyjmę, ponieważ chcę udoskonalać się w tej dziedzinie. Chociaż uwielbiam tworzyć nowe przygody i dobrze się przy tym bawię to wybrałem tą profesję raczej z przymusu. Jestem osobą niepełnosprawną z lewostronnym niedowładem kończyn po przebytym udarze mózgu. Na co dzień wychowuję samotnie troje dzieci. To dlatego właśnie musiałem myśleć o zmianie zawodu. Nie mogę podjąć teraz praktycznie żadnej pracy ze względu na moje schorzenie i nie mogę pracować poza domem ze względu na dzieci. To by było na tyle.
Pozdrawiam

Zawsze musi być ten pierwszy raz

3
Witaj, Arturze. Widać, że pisanie traktujesz bardzo poważnie, więc rozgość się i korzystaj z tego, co już jest, a w razie gdybyś potrzebował porady, wskazówek, pytaj. Jest tu sporo doświadczonych ludzi.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”