Na imię mam Michał, mieszkam w łodzi (Mieście Dymów, jak to kiedyś ładnie ujęto w pewnym wierszu), jestem na pierwszym roku prawa i próbuję dotrwać do drugiego.
Lubię robić zdjęcia, czytać książki, słuchać muzyki i filozofować od czasu do czasu. Nie pogardzę też dobrym filmem, o ile nie będzie to dwunasta część Piły w Hostelu, opowieść o wzgórzach, które miały oczy albo "prześmieszna" komedia młodzieżowa w stylu American Pie. Najbardziej chyba urzekły mnie stare, włoskie westerny, ale każdy film, o ile będzie odpowiednio zrobiony, zyska moje uznanie.
Co tam jeszcze.. Ach, no i pisarstwo. Czemu piszę? Przede wszystkim dlatego, że lubię. Traktuję to jako odskocznię od świata rzeczywistego i możliwość przeżycia wraz z bohaterami przygód, których normalnie nie miałbym szansy doświadczyć.
Zapisałem się na to forum, by podzielić się z Wami moją twórczością i usłyszeć szczere do bólu komentarze. Jestem bowiem niezwykle spragniony krytyki i mam nadzieję, że zaspokoicie mój głód. Możecie zacząć ostrzyć narzędzia tortur ;D
Pierwszy rozdział powieści o magu zamieszczę prawdopodobnie za jakieś dwa tygodnie, to jest po sesji (chyba, że mi się przedłuży). Jak się zapewne domyślacie (wystarczy spojrzeć na długość tego postu), to czeka Was wiele stron tekstu

Pozdrawiam wszystkich.. I do zobaczenia!