Witam!

1
Hej,
Jestem Dominik, mam 21 lat. Wpadłem na chwilę i mam nadzieję, że zostanę na dłużej. Pochodzę z Lubuskiego, ale obecnie mieszkam w Wielkopolsce (dokładniej w Poznaniu). Zastanawiam się nad przeprowadzką do innego miasta, ale to raczej luźne myśli, a nie konkretne plany.
Moje główne zainteresowania to polityka i historia. Interesuje się także militariami. Lubię podróżować, chociaż dotychczas ograniczałem się głównie do Polski, ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie się to zmieni.
W kwestii literatury (a dokładniej tego co czytam) to jest z tym... różnie? Lubię przeczytać coś bardziej ambitnego, ale nie pogardzę też luźniejszą lekturą. Fascynują mnie utopie i antyutopie, alternatywne wersje historii, czy po prostu całkowicie fikcyjne światy przedstawione w unikatowy i intrygujący sposób. Myślę, że nawet pozornie prosta historia, może być wciągająca, jeżeli opisze się ją w ciekawy sposób i osadzi w wiarygodnie skonstruowanym świecie.
Lubię gry komputerowe, ostatnio pogrywam głównie w "indyki" bo na większe produkcje nie mam ani czasu, ani ochoty. Od czasu do czasu obejrzę też jakiś serial, czy film. Jeżeli chodzi o muzykę to jest to dość "płynna" kwestia. Ostatnio słucham głównie polskich zespołów i wykonawców (Dżem, Kult, Obywatel GC), ale nie mogę powiedzieć, że nie słucham muzyki "zagranicznej" (w ostatnim czasie głównie Pink Floyd i Sia).
Jeżeli chodzi o moją twórczość to nie mogę się pochwalić niczym szczególnym. Czasem napiszę jakieś opowiadanie, czasem pobawię się z poezją, ale większość z moich "dzieł" zatrzymywałem dla siebie. Mam plan to zmienić i mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś ciekawego.
Cóż... to tyle. Przynajmniej na razie ;)
cmentarze rosną maleje liczba obrońców
ale obrona trwa i będzie trwała do końca

i jeśli Miasto padnie a ocaleje jeden
on będzie niósł Miasto w sobie po drogach wygnania
on będzie Miasto

Witam!

2
Hej,
Pomsun pisze: Interesuje się także militariami.
Dobra :) Pokaż noże.
Pomsun pisze: Czasem napiszę jakieś opowiadanie, czasem pobawię się z poezją, ale większość z moich "dzieł" zatrzymywałem dla siebie. Mam plan to zmienić i mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś ciekawego.
Przeczytaj regulamin, zastosuj się do niego i wrzucaj, będzie ciekawie :)

I baw się dobrze,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Witam!

4
Hej, jak byłem młodszy to w grupach dyskusyjnych tak się przedstawialiśmy, było ciekawie, teraz mamy internet, jest mniej ciekawie, ale Wery to unikat. Więc witaj i bez stresu.
Nie ma rzeczy bar­dziej niewiary­god­nej od rzeczywistości.

Witam!

5
Cześć, rozgość się :)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Witam!

6
Dzięki za ciepłe przyjęcie i mam nadzieję, że faktycznie zostanę na dłużej i podzielę się z wami czymś wartym uwagi.
Godhand pisze:
Noże akurat mnie nie interesują ;P Ale mam trochę innego sprzętu.
cmentarze rosną maleje liczba obrońców
ale obrona trwa i będzie trwała do końca

i jeśli Miasto padnie a ocaleje jeden
on będzie niósł Miasto w sobie po drogach wygnania
on będzie Miasto

Witam!

7
Pomsun pisze: Dzięki za ciepłe przyjęcie i mam nadzieję, że faktycznie zostanę na dłużej i podzielę się z wami czymś wartym uwagi.
Godhand pisze:
Noże akurat mnie nie interesują ;P Ale mam trochę innego sprzętu.
Uuu, ten błąd mogą naprawić tylko dobre teksty ;)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”