Dzień dobry!

1
Hej Wszystkim Weryfikatorom!

Jestem miłośniczką kryminałów i książek przygodowych :wink: Piszę do szuflady odkąd pamiętam choć miewałam też kilkuletnie przerwy, kiedy to wir korporacyjnej codzienności sprowadzał mnie na twardą ziemię :D W tym roku odważnie postanowiłam, że nadszedł najwyższy czas zrobić krok w przód - rzucić w kąt papiery i tabelki excela, by wreszcie spełnić marzenie i ukończyć oraz wydać swoją książkę . Mam nadzieję, że marzenie się spełni oraz że odnajdę tutaj bratnie dusze :) Dziękuję za przyjęcie mnie do grona Weryfikatorium i pozdrawiam serdecznie!

Dzień dobry!

4
powodzenie i miłego pobytu tu... ;)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Dzień dobry!

5
Właściwie się już poznaliśmy, ale oficjalnie - cześć :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Dzień dobry!

6
Nie wiem, czy to forum sprosta Twoim nadziejom, ale najważniejsze, byś sama spełniła własne oczekiwania :)
Witaj :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Dzień dobry!

8
Dobrze jest stawiać na spełnienie marzenia, witaj!
Elegancja danej wypowiedzi jest wprost proporcjonalna do inteligencji tego, kto ją wygłasza, jej wiarygodność zaś jest wprost proporcjonalna do łatwowierności słuchacza. /C. R. Zafón/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”