"Kto zacz" czyli "kto to"

1
Cześć,
po godzinie przeglądania forum postanowiłem się w końcu zarejestrować. Musiałem tylko najpierw sprawdzić co dokładnie znaczy, i skąd się wziął, zaimek pytajny "kto zacz".
Jestem Adam, tak zaczyna się też wiele znanych mi rymowanek, ale to kiedyś. Uwielbiam czytać. Podczas gdy wiele pomniejszych zamiłowań to odchodzi, to wraca, książki zostają. Bardziej od pisania lubię fantazjować o tymże, mam setki zapisanych i zapomnianych pomysłów, całych światów, które tak wyraźnie widać przed zaśnięciem by później nic o nich nie pamiętać.
Trafiłem na forum, bo tak naprawdę chciałem się czymś napisanym już podzielić. Na razie się jeszcze nad tym zastanowię, bo przeczytałem kilka z brzegów fragmentów w "Tu wrzuć" i chyba nie jestem na to gotowy. Za to chętnie może poczytam i czegoś się nauczę.

Do zobaczenia w postach.

2
Witaj Adamie :)
Jak tylko się oswoisz, sam skomentujesz kilka postów - dziel się tym co masz:)
A skoro czytałeś już komentarze innych - wiesz, że czasem się trzeba zmierzyć z ostrą krytyką.
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

4
Witaj! Skromność się chwali, ale pamiętaj, człek zbyt skromny niczego nie wyda :D Warto też oberwać po głowie od krytyków, by się czegoś nauczyć. BYleś tylko nie zaczął od, przysłowiowego na wery, pierwszego rozdziału powieści fantasy, a będzie dobrze. Jak nie jesteś pewien umiejętności, zacznij od jakiejś mniejszej wprawki-miniaturki.
http://radomirdarmila.pl

6
W takim razie miło nam Cię poznać. Miłej zabawy.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”