Znasz li tego gryzipiórka?

1
Drodzy Forumowicze,
z wielką przyjemnością piszę ten post, dzięki któremu dowiecie się, z kim macie do czynienia :-)
Jestem osobą przed dwudziestką, dlatego czeka mnie wiele lat szlifowania umiejętności pisarskich (i równie wiele lat czytania dzieł różnych autorów - co wielce mnie cieszy!). Pisanie jednak jest moim konikiem od niepamiętnych czasów i zamierzchłej przeszłości, kiedy to wciąż jeszcze stojąca u mnie na półce powieść skłoniła mnie do napisania swojego pierwszego "dzieła". Piszę głównie niedługie, kilkunastostronicowe opowiadania oraz poezję. Czytam zaś fantastykę i historyczną fikcję, lecz oczywiście zdarza mi się od czasu do czasu sięgnąć po inne gatunki.
Jeśli chodzi o inne zainteresowania, przepadam za rysowaniem, grami komputerowymi i RPG, historią, podróżowaniem, nauką języków obcych oraz jazdą konną i na łyżwach. Lubię poznawać nowych ludzi i dyskutować na wszelakie tematy.
Mam nadzieję, że mój pobyt na Forum okaże się owocny dla mojej twórczości i nie tylko :-)
Zuza
Ostatnio zmieniony ndz 07 sty 2018, 22:58 przez icyvel, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety, zdaje mi się, że staję się bogiem.
- Wespazjan

4
Tylko nie wiem dlaczego kolejna już dziewczyna wybiera bezpłciowość na forum? Chyba, że to sława ruiny je płoszy? :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

6
Witamy! :mrgreen:
icyvel pisze:Czytam zaś fantastykę i historyczną fikcję,
O, jaki okres?

Navajero pisze: Tylko nie wiem dlaczego kolejna już dziewczyna wybiera bezpłciowość na forum?
Przejrzała wcześniej ten dział i chce uniknąć dziwnych pytań.
"Duży ładunek myślenia osłabia chęć do czynu, a przeładowanie umysłu prowadzi z wolna do zidiocenia" — Joseph Conrad

8
^szczerze mówiąc, jestem nie w temacie... choć Wasze wypowiedzi brzmią odrobinę niepokojąco :p
daydreamer pisze:
icyvel pisze:Czytam zaś fantastykę i historyczną fikcję,
O, jaki okres?
Starożytność :D
Niestety, zdaje mi się, że staję się bogiem.
- Wespazjan

9
Witaj, są trzy fazy, pasywna - neutranlna, ekspansywna - taka zaborcza i kobiecw
Nie wiem jake jest twe zjawisko, i nie jestem ciekawy. Zamieść tekst wielu zmieni zdanie, pewnie, co do mnie zobaczymy.
Nie ma rzeczy bar­dziej niewiary­god­nej od rzeczywistości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”