Moja skromna osoba

1
No więc... Hej :)
Nazywam się Marcin, mam 18 lat (w maju będzie 19) i pochodzę z Dolnego Śląska.
Pisaniem zajmuję się właściwie od kiedy pamiętam, zawsze było to moje największe hobby. Piszę głównie fantastykę, której akcja osadzona jest w tworzonym przeze mnie uniwersum. Mogę z dumą stwierdzić, że już całkiem spory kawał historii świata zapisałem :D
Lubuję się w kreowaniu systemów totalitarnych, opartych w dużej mierze na bolszewizmie, a także w temacie działań rebelianckich i buntu przeciwko danemu porządkowi.
Co więcej, gram na komputerze, głównie w gry typu cRPG, czytam książki i mangi.
Mam nadzieję, że miło mi będzie spędzać z wami czas.
Obrazek na Weryfikatorium.pl[/mimg]

Moja skromna osoba

2
Witaj. Rozgość się, poczytaj regulamin, pokomentuj, wrzuć.
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Moja skromna osoba

3
Misieq79 pisze: Witaj. Rozgość się, poczytaj regulamin, pokomentuj, wrzuć.
Z tym wrzucaniem, to może być kiepsko, bo ja się wciąż łudzę, że wydam swoje dzieła i boję się je upubliczniać :D
Ale dzięki.

Moja skromna osoba

4
Hej,
Puchacz pisze: Z tym wrzucaniem, to może być kiepsko, bo ja się wciąż łudzę, że wydam swoje dzieła i boję się je upubliczniać
Małe fragmenty możesz upubliczniać, piętnaście procent nie dyskwalifikuje możliwości publikacji.
Puchacz pisze: Co więcej, gram na komputerze, głównie w gry typu cRPG
Twoje ulubione cRPG?

Rozgość się.
A, na portalu literackim odpowiedni byłby banner z czcionką zawierającą polskie znaki... ;)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Moja skromna osoba

5
Twoje ulubione cRPG?
Hmm... Z sentymentu wymienię chyba serię "Gothic". Nawet zdarzyło mi się pracować jako scenarzysta w ekipie modderskiej, zajmującej się tą produkcją :) Tak obiektywnie, to chyba "Dark Souls", od którego to zaczęła się moja przygoda z graniem na padzie. Myślałem czy nie wspomnieć o Undertale, ale już minęło mi zainteresowanie tym tytułem.
A, na portalu literackim odpowiedni byłby banner z czcionką zawierającą polskie znaki... ;)
Bardzo lubię czcionkę "Neverwinter Font", ale nigdzie nie mogę znaleźć wersji z polskimi znakami :(

Moja skromna osoba

6
Witaj Marcinie lat 18 i pół ;)
Nie musisz wrzucać tego, co masz na dysku. Napisz coś nowego, krótkie formy. Poćwiczysz dialogi, opisy. Dowiesz się, na co uważać. I czy jesteś drugim Dukajem, a to co dotąd spisałeś, jest pewnie genialne i koniecznie publikuj, czy też przed Tobą lata pracy nad tekstem - a to co masz na kompie, jest prawdopodobnie dziecinne, słabe i lepiej żeby tam zostało ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Moja skromna osoba

8
Cześć,
Puchacz pisze: Z tym wrzucaniem, to może być kiepsko, bo ja się wciąż łudzę, że wydam swoje dzieła i boję się je upubliczniać :D
Nie bój się tego kim jesteś, to najgorsza rzecz jaka może być. Ja bardzo długo chorowałem na pewną chorobę, która zwie się "nadwrażliwa skromność plus strach związany z opinią innych" ;) Na szczęście da się to leczyć. Najlepszym lekarstwem jest się po prostu odważyć.
Będzie co będzie, pamiętaj nie na wszystko mamy wpływ.

A jakie mangi czytasz?
Może Dragon Ball? Naruto, Boruto? Bleach? Czy inne.

cRPG fantasy są super! Ja lubię serię TES-a.

PS.
Powodzenia!
"W internecie znajdziecie tylko najprawdziwszą i jedyną słuszną oraz absolutną prawdę"
- Albert Einstein :lol:

Moja skromna osoba

9
Marcin 18+. No czad, zupelnie jak moj mlody :mrgreen:

Rozgosc sie :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”