Dzień dobry

1
Cześć :)
Na imię mi Ewa, co może być łatwiejsze do napisania bądź wymówienia niż nick. Kilka lat temu zabłądziłam w ekonomię, teraz skusiły mnie zatrutym ciasteczkiem (jabłko to nie moja bajka) finanse. Wcześniej zdarzyło mi się dość dużo pisać wiersze i opowiadania, o ile dziecięce twory można tak nazywać. Nigdy nie udało się dobrnąć do ostatniego rozdziału. Poezja podobno bardziej wychodziła, ale, tak jak z fryzurą, chcę tego, co trudniej osiągnąć. Pisywałam głównie fanfictions.
Teraz niestety mam problem, aby stworzyć coś innego niż wypociny naukowe. Dlatego jeszcze trochę potrwa nim zaserwuję ofiarę w tuwrzuciu :D Na chwilę obecną podejmuję próby poprawienia się.

Dzień dobry

2
Witaj :) Nie widać u Ciebie żadnych ostrzeżeń, znaczy masz 0. Jakby co, zgłoś się na priva do kogoś z adminów.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dzień dobry

5
Nasza mafia właśnie zyskała księgową. Teraz potrzebujemy tylko pieniędzy. Może dilujmy naszymi tekstami? :D
Navajero od dawna robi za Consigliere, ale kim jest tajemniczy Capo di Tutti Capi? :)
Witaj Ewo Chuchotemencie :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Dzień dobry

7
chuchotement pisze: Widzę jakąś większą ideę. Księgowa ze mnie żadna. Co prawda jeśli ostateczne wyniki mają być jedynie miłe dla oka to myślę, że coś da się zrobić :D
Z avatarem:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”