Jestem Decand i tak się złożyło, że ujawniać się poza tym ogromnie mi ciężko. Cenię sobie anonimowość, więc pozwólcie, że nie będę wyrzucał litanii o tym co, gdzie i jak ze mną.
Co mogę ujawnić? Jestem studentem (przeciętnym) z Krakowa (płuca nadal sprawne), któremu raz przywidziało się, że umie pisać prozę. Ot, cała historia.
A dlaczego tu jestem? Szczerze powiedziawszy, wpadłem na to forum niedawno. Jednak po chwili zauważyłem, że może to być jakiś tam dalszy zalążek inicjatyw, które sobie w głowie wyrobiłem. Być może potrzeba mi rzeczywistej, subiektywnej walidacji mojego przypuszczenia. Chociaż i chcę się czegoś od Was nauczyć, znaleźć swój własny język i nigdy żadnej z moich tekstowych robótek nie wydać.

Jest mi niezmiernie miło przebywać wśród zarejestrowanych tu osobistości, dużych i małych. Mam nadzieję, że moja obecność tutaj nie będzie Wam zawadzać i że moje przeciętne wskazówki na coś komuś się przydadzą. Długo, długo po tych wskazówkach coś tam swojego wstawię. A co piszę? Piszę o niczym (w formie prozy miniaturki).
Kłaniam się nisko. Mam nadzieję, że "przeczytamy" się wkrótce.