Ohayo :D

1
Ohayo! Choć zważając na porę, bardziej konbanwa :)
Nie przepadam mówić o sobie, ale skoro taki wymóg, to jakoś to zniosę :P
Mam 22 lata, piszę od lat 12 (ja cię! To ponad dekada! O.O) i znalazłam się tu czystym, najczyściejszym przypadkiem. Czas zajmuje mi głównie czytanie dosłownie wszystkiego, co wyda się choć trochę ciekawe i oglądanie... też wszystkiego, co wyda się ciekawe xD Ostatecznie większość dnia spędzam w domu przed laptopem i... Czy ja jestem na idealnej drodze do zostania hikikomori?! O.O Trzeba zacząć z domu wychodzić...
Wybredna nie jestem. Zadowolę się wszystkim, poczynając od zwykłej obyczajówki, przez fantastykę, na horrorach kończąc. Wymagam jedynie minimum, które sprawi, że zechcę zostać i zagłębić się w przedstawiony świat.
Niekiedy strach się przyznawać, jednak czuję, że trzeba Was ostrzec - w tekstach zdarza mi się poruszać kontrowersyjne tematy, o które idzie się pokłócić. Ale, skoro zazwyczaj używam narracji pierwszoosobowej, to uzasadnione - innymi słowy, to zdanie danej postaci :D I jeszcze jedna, chyba ważna kwestia. Jestem yaoistką, dlatego, choć próbuję, ciężko mi wyzbyć się nawyku pakowania wszędzie wątków BL :P
Coś jeszcze? A nie pogrążę się bardziej? xD
Chcecie coś wiedzieć, pytajcie :) A ja tymczasem wszystkich serdecznie witam :D

3
O proszę, Yoanistka, tak samo jak moja żona :D
Może jeszcze jesteś fanką BTS?

Super! I tak w ogóle to Cześć.
:mrgreen:
"W internecie znajdziecie tylko najprawdziwszą i jedyną słuszną oraz absolutną prawdę"
- Albert Einstein :lol:

4
Cześć!
Shairiss pisze: Niekiedy strach się przyznawać, jednak czuję, że trzeba Was ostrzec - w tekstach zdarza mi się poruszać kontrowersyjne tematy, o które idzie się pokłócić.
A tego to ja oceniać nie będę. Umiejętności, nie poglądy.
Shairiss pisze: Jestem yaoistką, dlatego, choć próbuję, ciężko mi wyzbyć się nawyku pakowania wszędzie wątków BL
Chyba za stary jestem...
Sekretarz redakcji Fahrenheita
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”