heloł

1
weszła do pokoju w którym było forum. Nikt jej nie zauważył, choć powinien. jej smagła, ciemna twarz , brązowe oczy i włosy do ramion rzucały się przecież w oczy. Sukienka do kolan ukazywała ładne nogi a białe adidasy dodawały jej uroku. Weszła... i otwarła oczy ze zdumienia. Z zewnątrz forum nie było takie wielkie jak tu!! Duże, ogromne filary podtrzymywały budynek a ogromnym schodom i piętrom nie było końca. Windy zaś jeżdziły to w górę to w dół. " Zapewne na każdym jest jeden piszący i sporo liczba krytyków". Czuła że się tutaj zgubi podeszła więc do ogromnego elektronicznego planu budynku forum który witał ja " can we help You , Duck ? " recepcja, szybko poszukaj recepcji - podpowiedział jej głos w głowie. " Szukam pokoju gdzie mogę się ze wszystkimi przywitać" -- powiedziała Kataleja" duży ekran jej odpowiedział " niestety nie posiadamy takiego. Ale możesz pojechac na dach" " świetnie" zaklęła . " Co mi po dachu" robot odpowiedział natychmiast
" na dachu znajduje się komputer - jeśli na jego nr wrzucisz sms-a - zobaczą go wszyscy gdyz w 25476216299 pomieszczeń posiadamy samowłączające się telebimy" Kataleja wsiadła w windę ( bo gdyby zapierdzialała po schodach których było 9865342828201827263383000 to szła by miesiąc. Windą szybciej :u: :) . Gdy dojechała na dach przesłała zatem wszystkim smsa następującej treści:
WITAJCIE DZIEWCZYNY I CHŁOPAKI KRYTYCY I KRYTYKUJĄCY PISZĄCY CZYTAJĄCY I GAPIĄCY SIĘ ;) HEJ JESTEM KATALEJA JESTEM TU NOWA. CAŁUJĘ . I czekała na odzew <3 :u:

heloł

2
Witaj :) Nb. my tu nie wierzymy opisom, tylko fotki :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

heloł

5
kataleja, Nie słuchaj mężczyzn :) Szczególnie jeśli nagabują o fotki :)
Zapoznaj się z regulaminem i po dopełnieniu formalności, dziel się swoją twórczością.
I baw się dobrze :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”