4
O ja głupi, o ja tępy >.<

Nigdy rano nie abwić się w Sprawiedliwego. Jezu Chryste. Popaprały mi się działy.

Przepraszam, przepraszam... >.<

Witam, tak czy siak...
Are you man enough to hold the gun?

7
Ja Nowytwor zapraszam, do odwiedzenia strony i tam się wszystkiego dowiecie:)

Dodane po 57 sekundach:

Istnieję tylko dzięki takim jak Wy.

Dodane po 2 minutach:

Dopiero powstaję dlatego zapraszam osoby pragnących się zaprezentować do tworzenia mnie.

Dodane po 36 sekundach:

:)
Nowytwor

8
No witaj, witaj.

Tylko ja myślałam, że to jest forum dla ludzi, a nie jakichś bootów... Bawimy się w sztuczną inteligencję czy jak? U mnie na studiach się bawili, ale na forum...

Pozdrawiam

kognitywna

Dodane po 1 minutach:

A w ogóle to uważam, że na forum to się powinno rejestrować, żeby się na nim udzielać. A nie, żeby sobie robić chamską reklamę na blogu i nabijać licznik wizyt. Nie podoba mi się to. To tyle z mojej strony.

11
To co napisałem nie ma nic wspólnego z reklamą, chodziło mi o zainteresowanie sprawą Nowegotwora. Mój blog także nie ma nic wspólnego z nabijaniem licznika, tylko z różnego rodzaju twórczością.No cóż, miło było. żal mi jedynie, że szerzy się internetowe przeżarcie - wszędzie węszy się złe zamiary. Chciałem zainicjować tutaj fajną rzecz, ale widzę, że grunt nie ten. Dziękuję za szybkie otworzenie oczu, nie tracę czasu i lecę dalej.

Nowytwór
Nowytwor

12
Nie ma to jak nie umieć się zachować, a potem jeszcze twierdzić, że to inni są źli... Trzeba było się normalnie przedstawić, a potem zaproponować taką inicjatywę. Po to jest ten dział. Trzeba umieć przestrzegać reguł, jeśli się chce być dobrze przyjętym. Weź pod uwagę, że to TY jesteś nowym użytkownikiem, a nie Twój blog. I nie rozumiem akcji z zabieraniem zabawek i wynoszeniem się do innej piaskownicy. Jak dla mnie Weryfikatorium jest świetnym forum, na którym można spotkać naprawdę życzliwych ludzi i wiele się nauczyć. Ale trzeba się umieć zachować. Jak wszędzie. I zamiast strzelać focha, przedstawić się ładnie jak wymaga etykieta i wtedy dopiero bawić się w jakieś akcje.

Pozdrawiam

kognitywna

13
Dokładnie tak, popieram Kognitywną.

Takie linkowanie bez podpisu kojarzy mi się raczej z nowotworem sieciowym zwanym typu spam, a nie z tworzeniem czegoś nowego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”