cześć. po prostu.

1
Witam wszystkich

Zarejestrowałem się na tym forum, bo wreszcie naszła mnie chęć pisania i zdobycia paru informacji na ten temat. Wydaje mi się, że to idealne miejsce. Już od paru lat myślałem o tworzeniu, miałem w głowie pozbierane myśli, czekające tylko na przelanie na papier, ale jakoś nie mogłem się do tego zebrać. Aż do teraz. Parę dni temu zacząłem pisać swoje pierwsze opowiadanie, przed chwilą umieściłem je na forum w celu zweryfikowania ( wiem, może powinienem się najpierw przedstawić a potem serwować wam moje wypociny, ale jakoś tak inaczej wyszło). Z niecierpliwością czekam na konstruktywną krytykę!

A poza tym...jestem studentem, głupim studentem i gram na gitarze od czasu do czasu. Tyle na początek. Pozdrawiam!

2
witamy, witamy....

wreszcie naszła mnie chęć pisania i zdobycia paru informacji na ten temat. Wydaje mi się, że to idealne miejsce.

No po prostu nie mogłeś lepiej trafić...

Z niecierpliwością czekam na konstruktywną krytykę!

Zero litości :D
jestem, więc pisze...

Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą.

3
Witaj.

Rozejrzyj się spokojnie, poczytaj, a z pewnością czegoś ciekawego się dowiesz.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Nie, litości nie będzie... Nie będzie, powiadam wam! NIE BęDZIE!

<idzie szukać swojego gryzaczka>

Czołem... Cholera, gdzie ja to rzuciłem...?
Are you man enough to hold the gun?

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Dzięki za miłe powitanie :)

Hairoth
Zero litości
Testudos
Nie, litości nie będzie... Nie będzie, powiadam wam! NIE BęDZIE!

Tak, już się przekonałem :D Ale w końcu o to chodzi, prawda? 8)

Trochę już poczytałem, pooglądałem, na pewno dowiedziałem się wielu przydatnych rzeczy. A jeszcze sporo przede mną :)

Tymczasem poprawiam właśnie drugie opowiadanko. Może jeszcze dzisiaj pojawi się na stronce :roll: Ciekawe, co z tego będzie. Mnie się podoba 8)

8
Oj, jeszcze ja witam cię serdecznie ;)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”