Myślę i myślę. Co ja mogę o sobie powiedzieć? Niech to, nic mi do głowy nie przychodzi! Już lepiej idzie mi opowiadanie o moich ukochanych, wykreowanych przez mój umysł, postaciach. Ale trzeba... cóż...
Mam już 16 lat i pierwszą klasę liceum na karku. Profil biologiczno-chemiczny (nie wiem co ja tam robię). Powinnam siedzieć w profilu polonistycznym, ale tam jest ta potworna nemezis – Historia.
Aktualnie moje główne zajęcia, prócz chodzenia do szkoły, to: pisanie, czytanie i treningi Aikido (14 marca zdałam kolejny egzamin, hahaha!).
I tyle. Niedługo wrócę do pisania, aby się poddać zasztyletowaniu i ogólnemu rozszarpaniu na strzępy – prawdopodobnie w najbliższym czasie :wink:
Jajecznych świąt!
2
Aikdo? Sztuka walki dżentelmenów? Jak dla mnie wydaje się trochę zbyt statyczne.
Witaj. Rozejrzyj się dobrze zanim przekroczysz progi WM. Tutaj sztylety nie tylko latają, ale wbijają się w ciała rozszarpując je powoli.
Nie lękaj się jednak. Chyba, że masz czego.
Pozdro.
Witaj. Rozejrzyj się dobrze zanim przekroczysz progi WM. Tutaj sztylety nie tylko latają, ale wbijają się w ciała rozszarpując je powoli.
Nie lękaj się jednak. Chyba, że masz czego.
Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.