To ja, Skrzydlata!

1
Myślę i myślę. Co ja mogę o sobie powiedzieć? Niech to, nic mi do głowy nie przychodzi! Już lepiej idzie mi opowiadanie o moich ukochanych, wykreowanych przez mój umysł, postaciach. Ale trzeba... cóż...

Mam już 16 lat i pierwszą klasę liceum na karku. Profil biologiczno-chemiczny (nie wiem co ja tam robię). Powinnam siedzieć w profilu polonistycznym, ale tam jest ta potworna nemezis – Historia.

Aktualnie moje główne zajęcia, prócz chodzenia do szkoły, to: pisanie, czytanie i treningi Aikido (14 marca zdałam kolejny egzamin, hahaha!).

I tyle. Niedługo wrócę do pisania, aby się poddać zasztyletowaniu i ogólnemu rozszarpaniu na strzępy – prawdopodobnie w najbliższym czasie :wink:

Jajecznych świąt!

2
Aikdo? Sztuka walki dżentelmenów? Jak dla mnie wydaje się trochę zbyt statyczne.

Witaj. Rozejrzyj się dobrze zanim przekroczysz progi WM. Tutaj sztylety nie tylko latają, ale wbijają się w ciała rozszarpując je powoli.

Nie lękaj się jednak. Chyba, że masz czego.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Nie lękaj się.

UWAżAJ, MINA!

NA ZIEMIę! A nie, to tylko mój topór. Wymsknął się. Za drzwiami warują Szkopy z bronią maszynową, uważaj na nich.

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”