Kłaniam sie panstwu

1
Witam. Od dzis jestem nowym czlonkiem Weryfikatorium. Witam wszystkich serdecznie. Wiem, ze zanudzam ale taki obowiazek. Mam sie przedstawic? Otoz jestem szesnastoletnim uczniem i niczym szczegolnym sie ze spoleczenstwa nie wyrozniam. mam nadzieje, ze czegos sie tu naucze od bardziej doswiadczonych pisarzy. To juz sie podlizalem :wink: Konczac moj wywod chce wszystkich pozdrowic i juz jestem cicho.

2
Zacznij używać polskich znaków i wielkich literek, a już się wyróżnisz ;D

Czołem! Uważaj na wściekłe widły grasujące na mokradłach.
Are you man enough to hold the gun?

4
Witamy, witamy:)

Chcesz się czymś wyróżniać? Tutaj wystarczy nie mieć żadnego skrzywienia psychicznego i już się jest ewenementem:D [powiedziała kognitywna, zapisując w notesiku godzinę wylecenia w powietrze kolejnego renifera... to już 476sty...]

Jacku, wcale się nie wyróżniasz;) No, może ten avatar tak troszku... Optymistyczny:D

życzę owocnej i przyjemnej pracy na forum. I po miesiącu zacznij się oglądać za nisko latającymi tomahawkami.

Pozdrawiam

kognitywna

5
Pewnie, że się nie wyróżniam. Co do skrzywień psychicznych... moment, ktoś dzwoni... czekaj, przeładuję giwerę, to pewnie psychoanalityk.

Dodane po 2 minutach:

Nie, to tylko listonosz. Więcej nie przyjdzie...

6
Witaj.

Ciacho? Herbatka? A może coś mocniejszego? Kop z półobrotu?

Witaj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Dziękuję za miłe przyjęcie. Te skrzywienia psychiczne trochę mnie zaniepokoiły ale utwierdziły mnie też w przekonaniu, że jednak się nie wyróżniam :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”