Dzień dobry,

2
Cześć, bardzo miło, że zawitałaś :) Piszesz tylko naukowe teksty czy jeszcze coś oprócz tego?
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

Dzień dobry,

6
Witaj. Na tym forum jest mnóstwo osób uważających, że wszechświat czeka z zapartym tchem na ich teksty, tak że dobrze trafiłaś ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dzień dobry,

9
36Magdal@ pisze: Własnej twórczości nie uprawiam. Popularyzuję książki na Instagramie i recenzuje czasem na Lubimy czytać
Znaczy SKARB! ;)
A na serio: mam nadzieję, że znajdziesz u nas coś ciekawego. Miłego forumowania.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dzień dobry,

11
Łatwiej będzie napisać czego nie czytam: horrorów, fantastyki naukowej, książek o żonach które uciekły od mężów arabów, przemoc domowa w literaturze średnio mnie pociąga. No i z poezję niezbyt się przyjaźnię.
Wierzę w magię pierwszego zdania, ale często daję książce szansę, 30 stron, jak mnie nie wciągnie to odkładam.

Dzień dobry,

12
Znaczy mój target! ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dzień dobry,

13
36Magdal@ pisze: Magdalena, bibliotekarka po 50. Od czasu do czasu pisuję naukowe gnioty o sprawach książki. A na co dzień szukam ciekawych tekstów do czytania :-)
dziewczyna bedzie miala fanklub na wery <3
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”