16

Latest post of the previous page:

<odtrąca na bok hevi>

HUGINN! Psubracie ty! Gdzieżeś się czołgał?! Ja już szóste miejsce w rankingu nabiłem, rozbiłem setki łbów, a ciebie, pff, nie ma! Tłumacz się, no...?
Are you man enough to hold the gun?

17
Wyłazi z krzaków, w które wepchnął ją Testudos. Nie wygląda na najprzychylniej doń nastawioną.

Ta herbatka ma procenty. Konkretnie 40% stężenia. Arszeniku.

Herbatki?
- Poniżej sześćdziesięciu nie schodzę – macha lekceważąco dłonią. – I osobiście preferuję cyjanek – dorzuca rzeczowo.

Mierzy huginna złym wzrokiem i z iście wilczym uśmiechem syczy zza zaciśniętych zębów:

- Ja nie wybaczam.

Rozgląda się po zebranych:

- Jest tu ktoś władny udzielić mi odpowiedzi? Czy tekst składający się z osiemdziesięciu siedmiu tysięcy dwustu znaków ma szanse na przeczytanie?

18

- Jest tu ktoś władny udzielić mi odpowiedzi? Czy tekst składający się z osiemdziesięciu siedmiu tysięcy dwustu znaków ma szanse na przeczytanie?
Rozbij najlepiej na dwie-trzy części ;)

Mierzy huginna złym wzrokiem i z iście wilczym uśmiechem syczy zza zaciśniętych zębów:

- Ja nie wybaczam.
Huginn, grozą ci. Kognitywna ma twoją łopatę...

I osobiście preferuję cyjanek
Skończył się...

19
Rozbij najlepiej na dwie-trzy części

Tia... ciekawe jakim cudem ==' to konkretne zwarte opowiadanie...
Sypiam z Cthulhu.

Walczę szpadlem.

20

Tia... ciekawe jakim cudem ==' to konkretne zwarte opowiadanie...
Użyj mocy!

Zresztą, wrzuć całe ;) Ale oceny szybko się nie pojawią...

22
Testudos pisze:<odtrąca na bok hevi>

HUGINN! Psubracie ty! Gdzieżeś się czołgał?! Ja już szóste miejsce w rankingu nabiłem, rozbiłem setki łbów, a ciebie, pff, nie ma! Tłumacz się, no...?

TEST, mordo! No fakt, nie było mnie tu dawno, alem nie próżnował znowu tak bardzo, nie myśl sobie!

W poszukiwaniu fragmentów mej duszy zapuściłem się w głąb dziwnych eonów, ocierałem o mrok i ciemność splecione w sakramenckim uścisku - na próżno, duszy nie odzyskałem. Nic to, bracie znów jestem z wami, szkoda tylko, że mych osiągnięć w tym świecie nie dojżycie... Pozostało to wszystko w <rozgląda się nerwowo> w tamtych wymiarach...

Gratuluję sukcesu, bracie!

Twoje zdrowie <kielich winem wypełniony>!
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

23
Witam, witam ;)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

24
Ale oceny szybko się nie pojawią...

nie jestem dzieckiem neo, wiem takie rzeczy ^^' Tylko wypadałoby przeczytać jakiś tekst, a na to niestety nie mam czasu... się wstrzymam może na razie i skupię na całkach...

Witam, witam, czuję się profesjonalnie powitana.
Sypiam z Cthulhu.

Walczę szpadlem.

25
Prawie profesjonalnie, prawie...

<sypie odłamków do armatniej lufy>

Deszcz siekańców, hip-hip-hurra!

<BUM!>

NA ZIEMIę!

<grad odłamków zasypuje okoliczne tereny, Testudos wstaje, otrzepuje się z żelastwa>

Wszyscy żyją? Hm?

No, hevi, jesteś profesjonalnie powitana. Rozgość się.
Ostatnio zmieniony pt 04 kwie 2008, 16:35 przez Testudos, łącznie zmieniany 1 raz.

29
Jestem może trochę rozkojarzona, ale nie na tyle, żeby nie wiedzieć z kim sypiam XD Fhtagn!
Sypiam z Cthulhu.

Walczę szpadlem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”