Na dobranoc, dobry wieczór...

1
Witajcie!!!!

Cóż można powiedziec o mnie. Tak dużo i tak niewiele zarazem. A może jestem tylko cieniem błękitnym????

A tak na poważnie urodziłam się w prześlicznej Krainie Kwitnącego Ziemniaka dośc już dawno temu. Niestety nieletnim będąc jeszcze dziecięciem kraj ten musiałam opuścic i przenieśc się w ciemne bory pradawnej krainy niejakiego Lubusza. Czas jakiś spędziłam w głebokiej Puszczy Rzepińskiej a potem pow rządna świata i wiedzy powędrowałam do przesławnej Alma Mater ( zwanej potocznie Akademia Rolniczą) miasta Wrocławia aby pic tam u krynicy nauki. Opita jak bąk i znieczęcona do Wielkiego świata z tytułem Medicusa weterinariusa powróciłam w moje lasy. A teraz to ja jestem Matka Polka i już...

Kocham książki, kocham czytac, fascynuja mnie papierowe RPG, chętnie opowiadam a teraz jeszcze zamierzam zacząc pisac.... I dlatego tu jestem...
Rzekła wtedy do Szecherezady " Na Allacha siostro opowiedz nam cokolwiek aby skrócić nocne godziny..."

4
Witaj ;)
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

6
Ahoj ;) Witamy na pokładzie ;-)
"-dbaj o dochody

jak twój kolega Kartezjusz

-bądź przebiegły

jak Erazm

- poświęć traktat

Ludwikowi XIV

I tak go nikt nie przeczyta"

Zbigniew Herbert

7
Witam serdecznie

8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

12
hej :)
"But I'm on the outside, I'm looking in

I can see through you, see your true collors

Cause inside you're ugly, You're ugly like me

I can see through you, see to the real you.."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”