ohayo wszystkim - dominia

1
ohayo

mam na imię Dominika i niedługo skończę 17 lat

trafiłam do Was przez google i muszę powiedzieć, ze bardzo mi się tu podoba :D

pisać zaczęłam w wieku lat 12. pierwszym moim opowiadaniem była "Wigilia u Jana Dąbrówki", gdzie główny bohater - ojciec pijak- nawraca sie i w trzy dni naprawia cały dom i godzi się z rodziną, aby dwaj jego synowie mięli udane święta. oczywiscie nieźle mi się wtedy dostało od rodziców, bo zamiast pomagać im w sprzątaniu - pisałam :twisted:

potem była masa opowiadań o dzieciach uciekających z domu (pisałam je zwłaszcza kiedy byłam obrażona na rodzinkę :twisted: ) i o sierotach, które dzięki pomocy przedsiębiorczych dziadków lub starszego rodzeństwa osiedlają sie na wsi, jeżdżą konno i ogólnie mają sielskie życie :D

potem była "Historia z Nowolipki", jedyna dokończona moja powieść, oparta o serial dla młodzieży (w swiecie przyszłosci wojna zabiła wszystkich dorosłych i dzieciaki muszą bronić sie przed głodem i gangami).

ogólnie piszę fantastykę szeroko rozumiana. czasami popełniam mierne wiersze, które zazwyczaj umieszczam w Nowej Grocie Zielnoego Smoka 8)

chciałąbym mieć psa husky, przeżyć koniec świata i kupić sobie wreszcie nową gitare, najlepiej elektryczną

i nie cierpię Grocholi, sasasasasa
http://s11.bitefight.onet.pl/c.php?uid=27444

4
SiemKa. Zamiast się chwalić zarzuć jakiś tekst na forum:) Dominia w jakimś poście podałem link do strony, gdzie krok po kroku jest opisane, jak to zrobić. Ja uwielbiam owczarki niemieckie i dobermany:) A aktualnie posiadam kotka - dachowca, acz uroczego...
Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie.

Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.

6
ja ma 2 koty (mieszance - persodachowce;) ), 2 psy i stado rybek w stawie przed domem ;) A zdjecie wrzuc na fotosik.pl a potem tutaj wklej po prostu linka.

8
Witam serdecznie :D

ja wolę koty od psów, aczkolwiek nie mam ani jednego, ani drugiego.

pozdroowki 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Hell-o ;)

A ja wole niezwykle pelikany frytkojady i karmazynowe wieloryby... :P

Aczkolwiek tez nie mam ani jednego, ani drugiego... ;<<<
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

11
Witam!

Ja mam labradora, strasznie głupi pies;)
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”