Sowa orbitalna

19
brat_ruina pisze:To podstawa. Coś czuję że mogą być niezłe teksty.

Do zobaczenia:)
Niestety, zatrzymałam się jakiś czas temu. Teraz głównie komentuję i zbieram mobilizację... Do zobaczenia :)

Added in 2 minutes 24 seconds:
Gorgiasz pisze: Jakże miło Cię widzieć! Noce tu niespokojne, będziesz miała co robić. ;)
Hej, Gorgiaszu! Dawnom nie widziała Twojego nicka. Miło :).
A wczoraj w nocy tu pusto było...

Właśnie - przeczytałam w jakimś info dla nowicjuszy o chacie. Alem nie znalazła... Nie ma, czy ślepam?

Sowa orbitalna

20
Tjereszkowa pisze: Właśnie - przeczytałam w jakimś info dla nowicjuszy o chacie. Alem nie znalazła... Nie ma, czy ślepam
Bo to bonus - odblokowuje się po 50 postach. :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Sowa orbitalna

22
Tjereszkowa pisze: ale i ślepa po prostu
Ale to normalne u sów w dzień :P
Witaj serdecznie.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Sowa orbitalna

25
Witaj Tjereszkowa, :D Skoro przeczytałaś nasz ukochany Regulamin <3 , to nie muszę z obowiązku przypominać ;)
Rozglądaj się, myszkuj, "sowuj", komentuj i wrzucaj! Aktywni użytkownicy (czyli komentujący i włączający się do dyskusji) po jakimś czasie dostają wejście na czat :) :kawusia:

Ps. Też nie lubię, jak mi się włosy elektryzują!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Sowa orbitalna

26
iris pisze: Witaj Tjereszkowa, :D Skoro przeczytałaś nasz ukochany Regulamin <3 , to nie muszę z obowiązku przypominać ;)
Rozglądaj się, myszkuj, "sowuj", komentuj i wrzucaj! Aktywni użytkownicy (czyli komentujący i włączający się do dyskusji) po jakimś czasie dostają wejście na czat :) :kawusia:

Ps. Też nie lubię, jak mi się włosy elektryzują!
Hej! A co powiesz na temat tępych noży? :)

Added in 12 minutes 6 seconds:
wroubelek pisze:
tomek3000xxl pisze: No właśnie! A Ty mi tu z wypluwkami wyskakujesz :) Wpierw, to trzeba regulamin przeczytać i zrozumieć po co to się właściwie robi. :hm:
Hau hau!

A siostrę w piórach witam!
Oo, hej! A ja miałam ostatnio spostrzeżenie, że wróbelków coraz mniej. Nie wiem, koteły wyżarły, czy jak...

Sowa orbitalna

27
Tjereszkowa, mój mąż wie, że nie lubię niczego, co tępe :lol:
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”