Latest post of the previous page:
Spoko, mam do siebie dystans.Sowa orbitalna
17To podstawa. Coś czuję że mogą być niezłe teksty.Tjereszkowa pisze: Spoko, mam do siebie dystans.
Do zobaczenia:)
Sowa orbitalna
19Niestety, zatrzymałam się jakiś czas temu. Teraz głównie komentuję i zbieram mobilizację... Do zobaczeniabrat_ruina pisze:To podstawa. Coś czuję że mogą być niezłe teksty.
Do zobaczenia:)

Added in 2 minutes 24 seconds:
Hej, Gorgiaszu! Dawnom nie widziała Twojego nicka. Miło

A wczoraj w nocy tu pusto było...
Właśnie - przeczytałam w jakimś info dla nowicjuszy o chacie. Alem nie znalazła... Nie ma, czy ślepam?
Sowa orbitalna
20Bo to bonus - odblokowuje się po 50 postach.

Sowa orbitalna
21Aaa, dzięki! Nie żebym wybitnie czatowa była, ale zaczęłam się martwić, że coś ze mną nie ten teges i nie tylko mało bystra, ale i ślepa po prostu.
)

Sowa orbitalna
22• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
Sowa orbitalna
23Hej! Miałam nadzieję, że ktoś mnie tak wybroniP.Yonk pisze:Ale to normalne u sów w dzień
Witaj serdecznie.

Added in 3 minutes 35 seconds:
Oo! Zostałam zarodkiem!
Sowa orbitalna
25Witaj Tjereszkowa,
Skoro przeczytałaś nasz ukochany Regulamin
, to nie muszę z obowiązku przypominać 
Rozglądaj się, myszkuj, "sowuj", komentuj i wrzucaj! Aktywni użytkownicy (czyli komentujący i włączający się do dyskusji) po jakimś czasie dostają wejście na czat
Ps. Też nie lubię, jak mi się włosy elektryzują!

Rozglądaj się, myszkuj, "sowuj", komentuj i wrzucaj! Aktywni użytkownicy (czyli komentujący i włączający się do dyskusji) po jakimś czasie dostają wejście na czat

„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch
FB - profil autorski
FB - profil autorski
Sowa orbitalna
26Hej! A co powiesz na temat tępych noży?iris pisze: Witaj Tjereszkowa,Skoro przeczytałaś nasz ukochany Regulamin
, to nie muszę z obowiązku przypominać
Rozglądaj się, myszkuj, "sowuj", komentuj i wrzucaj! Aktywni użytkownicy (czyli komentujący i włączający się do dyskusji) po jakimś czasie dostają wejście na czat![]()
![]()

Added in 12 minutes 6 seconds:
Oo, hej! A ja miałam ostatnio spostrzeżenie, że wróbelków coraz mniej. Nie wiem, koteły wyżarły, czy jak...
Sowa orbitalna
27Tjereszkowa, mój mąż wie, że nie lubię niczego, co tępe 

„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch
FB - profil autorski
FB - profil autorski
Sowa orbitalna
29Ja tam problem tępych noży bardzo prosto rozwiązałem: https://allegro.pl/kategoria/noze-i-noz ... u-1-5-1002
A co do liczebności mojej populacji, to wszyscy tak mówią, ale ja tego nie widzę. Tu gdzie mieszkam wróbelków mnóstwo i dodatkowo wszędzie gdzie nie pojadę, to też są tam ich całe chmary.
A co do liczebności mojej populacji, to wszyscy tak mówią, ale ja tego nie widzę. Tu gdzie mieszkam wróbelków mnóstwo i dodatkowo wszędzie gdzie nie pojadę, to też są tam ich całe chmary.
Sowa orbitalna
30Ja najbardziej lubię ostrzyć nóż o nóż. Groźnie wtedy wyglądam
. A z wróblami może lokalna sprawa. U nas jest wyraźnie mniej.