Pierwsze kroki.

1
Hej!
Znalazłam się tu za sprawą przypadku, a może i zrządzenia losu. Na początku, chciałam zasięgnąć jedynie obiektywnej oceny mojego tekstu, jednak po wczytaniu się w regulamin i "List powitalno-pomocowy dla nowo przybyłych", mam nadzieję zostać na o wiele dłużej!
Chęć przelewania myśli na papier, narodziła się wieki temu. Prowadziłam wówczas bloga, który stał się miejscem do dzielenia się wymyśloną przeze mnie historią. Z czasem jednak umarł śmiercią naturalną. Zdarzało się pisać opowiadania "do szuflady", ale na ogół gubiły się w niej, niedokończone i zapomniane. Aktualnie zaczęłam poważniejszy projekt-chciałabym napisać coś dłuższego. Do opowieści z bloga mam sentyment, a stworzenie z niej książki, zawsze pozostawało w sferze dziecięcych marzeń. Zdarza mi się również, napisać jakiś wiersz. :)
Cóż, to chyba tyle. Pozdrawiam was cieplutko! <3

Pierwsze kroki.

3
Abzurdah pisze: po wczytaniu się w regulamin i "List powitalno-pomocowy dla nowo przybyłych"
No za to, to należy się Tobie Obrazek na Weryfikatorium.plhttps://i.postimg.cc/zBg22cky/golden-fly-awrd.png[/mimg].
Byle tak dalej :)

Miłej zabawy.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Pierwsze kroki.

6
Baw się dobrze i otwórz przed nami swoją duszę i szufladę :) Powodzenia!
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”