Bonjour couteux artiste!

1
Witam serdecznie wszystkich pisarzy!

Mam nadzieję, że spotkam tu wiele pokrewnych dusz.

Mam na imię Szymon, liczę sobie prawie szesnaście wiosen. Dla przyjaciół jestem Landon (nie london czy londyn!!!) - czyli ktoś romantyczny, spokojny, marzyciel, ale też z reguły zamknięty w swoim świecie. Takim kimś chyba właśnie jestem. A mój świat wypełnia literatura - przede wszystkim własne teksty, z reguły prozatorskie. Uwielbiam również czytać, do moich ulubionych powieści należą na pewno "Cień wiatru" Carlosa Ruiza Zafona oraz "Jesienna miłość" Nicholasa Sparksa. Ogólnie jestem małomówny, co nie zawsze jest wadą - wolę świetnie grać rolę drugoplanową niż na siłę pierwszplanową. Co do literatury - napisałem niedawno opowieść zatytułowaną "Deszczowa kołysanka" i to tym tekstem chciałbym się tutaj przede wszystkim pochwalić = poddać surowej krytyce, na którą jestem jak najbardziej otwarty.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
http://img148.imageshack.us/img148/1027/2jcyq0grc8.jpg

Mandy Moore - my the best of the best singer, actor, women and person :*

2
Mam nadzieję, że spotkam tu wiele pokrewnych dusz.
Pierwsza! ;)

Witam serdecznie.
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

3
na którą jestem jak najbardziej otwarty.

[wpada podniecony do pomieszczenia, po czym powoli opuszcza dwumetrowy skalpel]

Już jesteś otwarty? :( Ech [wyrzuca skalpel]

No cóż, w takim razie witaj, bratnich dusz masz tu sporo, tylko proszę, błagam, kwilę - zakładaj kapcie.

Pozdrawiam, rozgość się.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
Właśnie, zakładaj kapcie, Patren musi po was sprzatać...

<włazi do pokoju w ubłoconych kaloszach, uwalonej rozmokłą ziemią i gliną, kawałkami trzcin wypadającymi z rękawów i nogawek>

No. Twoje zdrowie!

<wykonuje toast pięciolitrową puszką czerwonej farby; połowa wylewa się na ziemię rozchlapując dookoła, popija sobie tęgo i odrzuca puszkę na bok, barwiąc ściany>

Ojejku. Wylało mi się. Przyniosę ci rozpuszczalnik, Patren. A, wypiłem. Cóż. Poradzisz sobie.
Are you man enough to hold the gun?

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Dziękuję za miłe przyjęcie, i wedle próśb, z wielką chęcią rozgoszczę się ;) <kładzie baaardzo brudne skarpety na fotelu najbliżej kominka, zapomina o kapciach>

Ajć, przytulnie tu, nie ma co <podczas gdy inni marzną>

P.S Już zauważyłem, że panuje tu miła, rodzinna atmosfera, tak jak jest napisane u góry strony ;) Chyba nie będę żałować że do Was dołączyłem :)
http://img148.imageshack.us/img148/1027/2jcyq0grc8.jpg

Mandy Moore - my the best of the best singer, actor, women and person :*

8
Witaj! Dusz tu niemało, przynosi je Weber. Jakby Etai zaproponowała ci herbatkę, poproś z podwójnym cukrem :devil:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

9
Jeszcze poproś o troszkę mleczka, będzie niezła bawarka.

Tfu! Zapomniałem, że to herbata z fusami...

A może gorące kakao bez cukru? ^^

Witaj, Landon! :)

Mimo wszystko kojarzysz mi się z Jackiem Londonem, wybacz. ;)
Są setki zastosowań dla cielęcej skóry, ale najważniejsze to utrzymywać cielaka w całości.

11
Czyżby ktoś wspominał o duszach?

Tak, ktoś wspominał.

Ja chcę dwie, najlepiej bez cukru i z odrobiną wody do popicia.

Szatan już odszedł, teraz jestem ja. Pojawił się nowy kolekcjoner.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”