Dzień dobry i cześć!

1
Dzieńdoberek wszystkim! Jestem Pattie, mam dwadzieścia lat i jak pewnie wielu z was, jestem nieuleczalną marzycielką i optymistką. Najlepiej czuję się, czytając kolorową fantastykę i piękne romanse. Piszę już od kilku dobrych lat, choć zdecydowanie nie należę do utalentowanych przypadków (możecie spytać moich polonistek :lol:), ale co zrobić, kiedy coś tak się kocha? Ktoś kiedyś powiedział, że wystarczy 10 tys. godzin ćwiczeń, żeby stać się ekspertem w dowolnej dziedzinie, także chyba zagrzeję tu miejsce :mrgreen:.

Dzień dobry i cześć!

6
Witaj :)
Pattie pisze:Ktoś kiedyś powiedział, że wystarczy 10 tys. godzin ćwiczeń, żeby stać się ekspertem w dowolnej dziedzinie, także chyba zagrzeję tu miejsce :mrgreen:.
No po milionie uderzeń mieczem, jesteś już ekspertem, ale nie wiem czy to samo dotyczy miliona znaków :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dzień dobry i cześć!

8
Czuj się z nami dobrze :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Dzień dobry i cześć!

9
Romecki pisze: ale ktoś Cię okłamał. Chodziło o 100000 godzin, dlatego wszyscy tu nadal siedzimy
Wiedziałem. Byłem oszukiwany. "Po roku własne opowiadanie napiszesz, zobaczysz" - wszyscy kłamcy! :P

Witaj i baw się dobrze. Pamiętaj o Regulaminie :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Dzień dobry i cześć!

11
Jason pisze: Kto jest Twoim ulubionym autorem?
Ojej, jak tu wybrać... Uwielbiam Moyes, Chbosky'ego, ale nie wiem czy nazwałabym ich ulubionymi. Staram się nie patrzeć na autorów, bo już nie raz wywiozło mnie to w pole :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”