Miron Ocean

1
Oto ja. Nie będę tu prowadził żadnych filozficznych wywodów na temat tego kim jestem, czy też może kim nie jestem. Na pewno jestem człowiekiem i to powinno wszystkim starczyć. Mam blisko 19 lat, ale to jest zmienne, bo za rok, jeśli ktoś wtedy to odczyta, będę miał już blisko 20... Więc tak też nie powinienm zacząć. Uczę się. Cóż za beznadziejny pomysł. To mi również nie odpowiada. Pójdę na politechnikę. Ale co, jeśli się nie dostanę? Jakie to wszystko jest poplątane...

Coś mi się wydaje, że mogę określić jedynie, że jestem Miron. Bo tak mnie kiedyś nazwano, tak mam w dokumentach napisane... No tak. Więc jestem Miron. I co jeszcze? Hmmm... Ach tak, zapomniałem o najważniejszym. Lubię pisać.

2
Lubisz pisać, ale wybierasz się na politechnikę. Pewnie nawet zdajesz sobie sprawę z tego, że tam można uschnąć z nadmiaru suchych informacji, ale po prostu taki już twój los. Mój niestety też... A może stety? Niewiem, jeszcze ani razu nie skończyłam studiów, a trzeba przecież skończyć kilka różnych, żeby móc obiektywnie to ocenić... To tylko takie moje... Generalnie witam :D
I've got the lot to burn...

3
Witam :)

Ja też nie jestem na studiach humanistycznych, ale w pisaniu ani trochę mi to nie przeszkadza. Nigdy nie chciałam traktować tego zawodowo, tylko jako przyjemność... Tak też można :wink:
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witam, witam:)

Politechnika i pisanie... Nie mam nic przeciwko, przynajmniej może nie będzie bzdur i "nowinek technicznych" w Twoich utworach;) Ja sama nie wiem, na jakim kierunku jestem... Jak nauczycielka z mojego liceum usłyszała, że po klasie dziennikarskiej wylądowałam na kognitywistyce, to była w szczerym szoku. Chociaż ja się tutaj czuję jak na jakimś humanie dalej:D Co z tego, że muszę wkuwać części mózgu:D

Miron (genialne imię, swoją drogą:D), rozgość się, baw dobrze, nie bierz od Eitai herbaty z cukrem. I uważaj na nisko latające topory.

Pozdrawiam

kognitywna

6
Człowiek?

Cholera. Dawno takich tu nie było. Wrzućmy go do klatki i dźgajmy patykami!

Nie? Szkoda.

Na te topory uważaj ;)

<dwuręczny topór wbija sie w ścianę>

Wymsknął się ^_^' Przepraszam.

Od Eitai nic nie bierz.

Herbatki? Z cukrem? <potrząsa puszką z napisem "cyjanek">
Are you man enough to hold the gun?

7
Witaj człowieku.

Filozoficzne rozważania? Lubię.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”