Festiwal Młodej Kultury '80+ o sobie :)

1
Witam wszystkich serdecznie!

Jestem jedną z wolontariuszek działających przy organizacji Festiwalu Młodej Kultury '80+. Festiwal to pierwsza próba stworzenia imprezy kulturalnej młodych polskich artystów urodzonych po roku osiemdziesiątym. Naszą ideą jest promowanie i wyjaśnianie zagadnień tej sztuki. W ramach Festiwalu przewidujemy mnóstwo wydarzeń związanych z poezją, prozą, muzyką, tańcem i wszelkimi innymi dziedzinami.

Założyłam festiwalowe konto właśnie tutaj, żeby móc Was na bieżąco informować o atrakcjach, jakie szykujemy oraz o przebiegu prac. Serdecznie zapraszam do odwiedzin odpowiednich wątków w działach Muzyka oraz Hyde Park :)

Pozdrawiam. A.
Festiwal Młodej Kultury '80+

8 – 18.05.2008.

Warszawa

3
ogólnie to popieram takie inicjatywy, ale nie sądzisz, że wypadałoby najpierw zapytać, czy możesz wykorzystać Weryfikatorium aby promować jakiś festiwal?

mimo wszystko

witam serdecznie

Dodane po 6 minutach:

P.S. wykasowałam temat w dziale muzyka i bardzo proszę na przyszłość... nie spamuj - starczy informacja w hyde parku
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witaj, kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz.

The Eye of Testudos is watching.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

5
The Eye of Testudos is watching.
O BOGOWIE! MOJE OCZY! ZALAłEM JE OCTEM! ARRRRGHHHHH! NIEWIERNI, SCZEźNIECIE NA STOSACH! ARRRR!

ktoś coś mówił? Ach, witaj drogi Vestyvalu! Przyłączysz się do krucjaty?
Are you man enough to hold the gun?

7
Lan pisze: P.S. wykasowałam temat w dziale muzyka i bardzo proszę na przyszłość... nie spamuj - starczy informacja w hyde parku

hmm. Z tego, co widzę, to właśnie informacja w Hyde Parku została skasowana, nie w Muzyce.. No ale nic. Pragnę przy tym zauważyć, że wątki pojawiły się w adekwatnych działach ;) Jeśli mogę zasugerować, przydałby się zbiorczy dział Wydarzenia- ale tu już Wasza działka ;)

A jeśli chodzi o promowanie Festiwalu... To naprawdę fajna inicjatywa, NIEkomercyjna, NIEdochodowa itd. :) I moim celem nie było bynajmniej spamowanie- po prostu staramy się dotrzeć do jak największej ilości ludzi.

Festiwal może odnieść sukces tylko dzięki Waszej obecności, więc podajcie informację o nim dalej, przekażcie znajomym ! :)

Zapraszam serdecznie do odwiedzania stron http://www.mina.com.pl/80.html oraz http://osiemzeroplus.pl/osiemdziesiat.html i śledzenia wątku w dziale Muzyka.

Pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia na Festiwalu ! :)

P.S. Dyskryminacja? E, nieprawda. Osoby urodzone przed '80 także serdecznie zapraszamy ;) !
Festiwal Młodej Kultury '80+

8 – 18.05.2008.

Warszawa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”