what to, how to?

1
witam wszystkich!

kim jestem? (nie)zwykłą dwudziestokilkulatką, w której walczą nieustannie pewność siebie i ponadprzeciętna wrażliwość, z pozoru mogłoby się wydawać, że to nie są kontrastujące cechy, są, co więcej, mocno utrudniają życie. osobno, czy też razem.
co kocham? czytać wszystko, co ma literki ułożone w zdania. może poza niektórymi podręcznikami na studiach ;( kocham też samorozwój na siłowni, długie, romantyczne spacery i overthinking. żartowałam, tego ostatniego nienawidzę.
co lubię? wiedzieć. zadawać pytania i na nie odpowiadać, będzie mi niezwykle miło, jeśli jakieś dostanę i będę mogła udzielić wyjaśnień! :P
dlaczego tu jestem? czasem coś piszę. i chowam do szuflady. albo do kosza. właściwie dużo częsciej do kosza. lubię wyrażać siebie pisząc. a potem wydaje mi sie to idiotyczne, cóż, nikt nie powiedział, że jestem normalna.

pozdrawiam! 8)
every finish line is the beginning of a new race.

what to, how to?

2
Bardzo ciekawe powitanie.
Czekamy w napięciu :)
Rozgość się.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

what to, how to?

4
Iwonka pisze: Witaj i baw się dobrze.
A co w ogóle piszesz?
dziękuję!
piszę krótsze lub dłuższe opowiadania o różnorodnej, czasem niezdefiniowanej, tematyce, ostatnio również erotyczne, czasem haiku albo wiersze białe.
every finish line is the beginning of a new race.

what to, how to?

5
Opowiadania, każdy tu pisze. Chodziło mi bardziej o tematykę. :)
„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman

what to, how to?

6
Hmm... napakowana pisarka? Będziesz robiła konkurencję Orbitowi :P Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”