No to tak króciutko o sobie.
Wiekowo można by rzec, że jestem... No, że mam już swoje lata. Pominę, więc tą sprawę żenującą dla mnie ciszą.
Gdzie ja byłem przez cały ten czas?
Pasje: Mam ich chyba za wiele, jak na krótki żywot człowieka.
Interesuje mnie bardzo fotografia, tworzenie Filmów sprawia mi równie wiele radości.
Pisarstwo... Tak, to jest dość nowe odkrycie w moim przypadku. Od dawna znajomi mówili mi, że mam talent do opowiadania różnych historii. Czy tak jest?
Teraz wiem, że co innego opowiadać a co innego napisać. Szczególnie jak na lekcjach polskich zawsze były ciekawsze zajęcia od nauki.
No, ale wracając do tematu, od lat szkolnych interesowałem się poezją. Uwielbiałem zabawę słowami. Z wiekiem doszedłem do wniosku, że czas na prozę. Co mnie do tego skłoniło? Teraz to już sam nie wiem. Może sława, może pieniądze a może chęć zostawienia czegoś po sobie. Teraz widzę, jaki byłem naiwny. Włożyłem wiele pracy w "książkę”, którą chciałem wydać. Kilkaset stron fantasy. No i jedna recenzja przemiłej kobiety z wydawnictwa obróciła w proch moje sny o potędze. I chwała jej za to.
Poczytałem trochę na temat warsztatu literackiego. Pozaglądałem tu i tam. Wróciłem do swojego "dzieła”, aby sprawdzić, co w nim było nie tak. Okazało się, że wszystko było do kitu. Co teraz? Teraz, czas się dokształcić. Posłuchać starszych, stażem i bardziej doświadczonych kolegów. Zabrać się do pracy i napisać wszystko od nowa.
Tak oto ma się moja krótka historia i powód, dla którego tu jestem.
2
Lekcje polskiego? Nie rozśmieszaj mnie. Po co ci lekcje polskiego?
Właśnie.
Witaj wśród nas. Witaj wśród potępionych. Witaj wśród poszukujących celu. Witaj wśród fanatyków. Witaj wśród uzależnionych. Witaj wśród szaleńców. Witaj wśród naiwnych. Witaj wśród ambitnych. Witaj wśród mniejszości. Witaj wśród towarzyszy.
Napijesz się miodu z czaszek wrogów?
Właśnie.
Witaj wśród nas. Witaj wśród potępionych. Witaj wśród poszukujących celu. Witaj wśród fanatyków. Witaj wśród uzależnionych. Witaj wśród szaleńców. Witaj wśród naiwnych. Witaj wśród ambitnych. Witaj wśród mniejszości. Witaj wśród towarzyszy.
Napijesz się miodu z czaszek wrogów?
Are you man enough to hold the gun?
5
Witaj wśrod załamanych swą niemocą. Witaj wśród tonących w morzu beznadziei. Witaj wśród tych, którzy chcą coś napisać, ale im nie wychodzi. Witaj wśród przygniecionych ciężarem obezwładniającej krytyki, która oplata, niczym trujący bluszcz... Upsss... Zagalopowałam się :wink: Wybacz takie pesymistyczne powitanie, ale przeżywam wlaśnie kryzys twórczyWitaj wśród nas. Witaj wśród potępionych. Witaj wśród poszukujących celu. Witaj wśród fanatyków. Witaj wśród uzależnionych. Witaj wśród szaleńców. Witaj wśród naiwnych. Witaj wśród ambitnych. Witaj wśród mniejszości. Witaj wśród towarzyszy.
W każdym razie witam serdecznie

Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
8
witam i na Weryfikatorium. Szkoda, że przeklajasz powitania. Tak samo witałeś się na Erynie.
Mimo wszystko, miłego!
Mimo wszystko, miłego!
9
Witaj, 
Jeśli chcesz, możesz wziąć z portierni nasz nowy gadżet - nie-wieczne pióro*.
Dobra, idę szukać pomysłów, ostatnio chyba ich trochę zgubiłem.
*Uwaga! Pióro nie zawiera atramentu. Posiada za to naboje z czystą rtęcią.

Jeśli chcesz, możesz wziąć z portierni nasz nowy gadżet - nie-wieczne pióro*.
Dobra, idę szukać pomysłów, ostatnio chyba ich trochę zgubiłem.
*Uwaga! Pióro nie zawiera atramentu. Posiada za to naboje z czystą rtęcią.
Są setki zastosowań dla cielęcej skóry, ale najważniejsze to utrzymywać cielaka w całości.