Forum śledziłem niemal od momentu jego powstania. Szczególnie zapadli mi w pamięć Ninetongues - fachowiec od fantastyki, a także Szewczyk - wizjoner o potężnej wyobraźni. Inspirował mnie etos pracy Andrzeja i Navajero, którzy byli wtedy jedynymi wydającymi pisarzami na forum. Z biegiem czasu, zmanipulowany przez codzienność, logowałem się coraz rzadziej, aż w końcu zupełnie przestałem. Minęła dekada i wpadła mi w ręce książka pod tytułem "Adept". Uśmiechnąłem się na widok nazwiska autora. Dzieło pochłonąłem w sekundę. Wspomnienia i emocje wróciły. Nie mogłem się oprzeć i zajrzałem tutaj. Cieszę się, że forum nadal działa. Będzie mi bardzo miło pobyć znowu w Waszym towarzystwie.
Pozdrawiam serdecznie!
Dzień dobry
2Witaj, miło mi że przeczytałeś i wróciłeś 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Dzień dobry
3Wow! No proszę. Miłego pobytu zatem. 
A miałeś wtedy jakieś konto?

A miałeś wtedy jakieś konto?
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
Dzień dobry
4Navajero, Cieszysz się? bo ja bym się cieszyła
Nie tylko dla Adama Przechrzty

Pobądź ! : )
Nie tylko dla Adama Przechrzty

Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
Dzień dobry
5 Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Dzień dobry
6Miałem nick DougEFresh. Ale nie szalałem towarzysko. Wrzuciłem jeden tekst i potem już tylko czytałem innych.
"Ach, te pierwsze próby, kiedy się szuka i nie znajduje – to piękne."
H. Hesse
H. Hesse
Dzień dobry
7Volpe, pobądź! Nie tylko Adam jest fajny. My też <cichutko dopowiada do Sary
>.

„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch
FB - profil autorski
FB - profil autorski
Dzień dobry
8Chwalipięty 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Dzień dobry
9Młode
pokolenie na Wery też wita 

“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
Dzień dobry
10Hej ho! 
Volpe, naprawdę wzorowo się rozgościłeś, więc mogę z uśmiechem pogratulować szczęśliwego powrotu!

Volpe, naprawdę wzorowo się rozgościłeś, więc mogę z uśmiechem pogratulować szczęśliwego powrotu!

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman: