Dzień dobry

1
Forum śledziłem niemal od momentu jego powstania. Szczególnie zapadli mi w pamięć Ninetongues - fachowiec od fantastyki, a także Szewczyk - wizjoner o potężnej wyobraźni. Inspirował mnie etos pracy Andrzeja i Navajero, którzy byli wtedy jedynymi wydającymi pisarzami na forum. Z biegiem czasu, zmanipulowany przez codzienność, logowałem się coraz rzadziej, aż w końcu zupełnie przestałem. Minęła dekada i wpadła mi w ręce książka pod tytułem "Adept". Uśmiechnąłem się na widok nazwiska autora. Dzieło pochłonąłem w sekundę. Wspomnienia i emocje wróciły. Nie mogłem się oprzeć i zajrzałem tutaj. Cieszę się, że forum nadal działa. Będzie mi bardzo miło pobyć znowu w Waszym towarzystwie.

Pozdrawiam serdecznie!
"Ach, te pierwsze próby, kiedy się szuka i nie znajduje – to piękne."
H. Hesse

Dzień dobry

2
Witaj, miło mi że przeczytałeś i wróciłeś :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dzień dobry

3
Wow! No proszę. Miłego pobytu zatem. :)

A miałeś wtedy jakieś konto?
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Dzień dobry

4
Navajero, Cieszysz się? bo ja bym się cieszyła :P
Volpe pisze: Będzie mi bardzo miło pobyć znowu w Waszym towarzystwie.
Pobądź ! : )
Nie tylko dla Adama Przechrzty :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Dzień dobry

5
P.Yonk pisze: A miałeś wtedy jakieś konto?
oooo killer pytanko :P
A poza tym rozgość się :)
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Dzień dobry

6
P.Yonk pisze:
A miałeś wtedy jakieś konto?
Miałem nick DougEFresh. Ale nie szalałem towarzysko. Wrzuciłem jeden tekst i potem już tylko czytałem innych.
"Ach, te pierwsze próby, kiedy się szuka i nie znajduje – to piękne."
H. Hesse

Dzień dobry

7
Volpe, pobądź! Nie tylko Adam jest fajny. My też <cichutko dopowiada do Sary :mrgreen: >.
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Dzień dobry

9
Młode :twisted: pokolenie na Wery też wita :D
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”