Witam

1
Witam !!! Parę słów o mnie, to to że lubię czytać to co piszą inni a także każdego rodzaju twórcze działanie uważam za wyższy wytwór ducha ludzkiego.
A także doceniam poczucie humoru i zalety przyjaźni między osobami z bractwa artystów. Główne moje zajęcie to gospodarstwo domowe i malowanie pejzaży.
Piszę opowiadania i chętnie je poddam oglądowi co w nich ma walor przykuwający uwagę a co defekt wymagający do korekty.
Pozdrawiam
Florencja

Witam

2
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam

4
Dobry wieczór. :D
„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman

Witam

5
Zobaczyć Florencję i umrzeć?... Wieszczę rychłą zagładę ;) (Dobrze choć, że nie przyprowadziła kolegi Neapola ;) ).

Witaj Florencjo :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Witam

7
Florencja pisze: Witajcie Navajero, Czarna Emmo, Iwonko i Eldil . Rody zacne i pradawne !! :D
Nie powiedziałabym, że jestem zacna, bo pradawna to tak :P
„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman

Witam

10
Te Twoje pejzaże można gdzieś zobaczyć?
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam

12
Witaj w naszym świecie :twisted:
No dobra, żartowałam. Jest całkiem miło u nas :mrgreen:
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Witam

13
Hey Navajero, można na Behance (Art) ale jak zainteresowany to emailem udostępnię.
Witajcie Eviar i Iris !! to dobrze że do miłego portu w podróży zawinęłam...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”