Cześć! ;)

1
Mam na imię Magda i tak jak większość na tym forum, pasjonuję się w pisaniu oraz czytaniu szeroko pojętej literatury. Zarejestrowałam się tutaj po raz drugi, ponieważ konto, które miałam wcześniej było podpięte pod nieaktywny e-mail. Mimo, że dawno się tutaj nie udzielałam, nie wstawiałam tekstów, przez cały czas piszę, próbuję i mam nadzieję, iż mój warsztat ulega poprawie. :D
Często tutaj zaglądałam, ponieważ wiem, że jesteście skarbnicą wiedzy i potraficie niesamowicie pomóc, zwłaszcza na początku drogi - kiedy naiwny pisarzyna przekonany jest o swoim "geniuszu". ;)
Wracam tutaj z przyjemnością i mam nadzieję zaglądać oraz udzielać się częściej. ;)

Pozdrawiam serdecznie

Cześć! ;)

2
Witaj i pasjonuj się dalej :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć! ;)

3
magda_taran, jakie miałaś poprzednio konto?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Cześć! ;)

7
Napisz mi na pw jaki tam był mail. Wtedy zamienię Ci maila na poprzednim koncie na ten z nowego konta i połączę te dwa konta w jedno :) (pod starym nickiem).
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Cześć! ;)

8
Czołem! To ostatnie,
magda_taran pisze: (ndz 08 lis 2020, 14:01) zwłaszcza na początku drogi - kiedy naiwny pisarzyna przekonany jest o swoim "geniuszu".
, to jakbym o sobie czytał. 😂
Dobrej zabawy i powodzenia w dalszym rozwijaniu warsztatu!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”