Najpogodniejszy dzień

1
Dzień dobry!

Trafiłam na Was bardzo niedawno. Spodobało mi się, że jesteście rzeczowi, pomocni i nastawieni na samodoskonalenie, więc postanowiłam do Was przystać. Mam nadzieję, że się dużo od Was nauczę, a w miarę możności także pomogę.

Co by tu o sobie – dużo czytam, chciałabym też możliwie dużo pisać. Właśnie skończyłam powieść, czekam, aż się odleży, zanim zacznę ją poprawiać, i zaczynam pisać drugą.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Do zobaczenia na forum.

FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

Najpogodniejszy dzień

2
Niezmiernie miło jest mi Cię powitać tutaj :)
Mam nadzieję, że się dużo - niekoniecznie od nas :P - nauczysz i także pomożesz :), ale przede wszystkim będziesz się świetnie bawić.
Dzięki za oddanie głosu w bitwie. Bitwy to świetny sposób na ocenę swojego poziomu pisarskiego.
Tymczasem, zajrzyj do naszego Regulaminu, ale przede wszystkim mamy dla Ciebie List Powitalny, do zapoznania z którym serdecznie Cię zapraszam.

Miłej zabawy :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Najpogodniejszy dzień

3
Dziękuję za miłe powitanie!
P.Yonk pisze: (pt 04 gru 2020, 07:19) Dzięki za oddanie głosu w bitwie.
Cała przyjemność po mojej stronie.

FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816

Najpogodniejszy dzień

6
Navajero pisze: (pt 04 gru 2020, 08:10) Witaj i pisz I napisz parę słów o sobie.
Dziękuję za przywitanie! Nie wiem, co by tu jeszcze dodać... Pracuję w małej tokijskiej firmie transportowej – odbieram telefony, odpowiadam na maile, wysyłam i załatwiam samochody itp. Jeśli chodzi o czytanie, jestem wszystkożerna, ale pisać lubię głównie historyczne rzeczy. Nie próbowałam nic jeszcze publikować i nie wiem, jak się do tego zabrać, więc liczę na to, że się od Was czegoś dowiem. Póki co szykuję się, żeby gruntownie przerobić to, co właśnie napisałam, i pracuję nad następną rzeczą.

:orcs-cheers: <---- Bardzo lubię orki i gobliny.

FL

Najpogodniejszy dzień

7
Romecki pisze: (pt 04 gru 2020, 08:11) Cześć, powodzenia w żerowaniu na tym łowisku
Dziękuję ślicznie, coś tam sobie skubnę z boku.

:orcs-cheers: FL

Najpogodniejszy dzień

8
Fanliang pisze: (pt 04 gru 2020, 09:54)
:orcs-cheers: <---- Bardzo lubię orki i gobliny.
Hmm... ja je przeważnie zabijam, ratując świat :P Jak już będziesz mogła, zamieść jakiś fragment swojego autorstwa, zobaczymy, poczytamy :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Najpogodniejszy dzień

9
Navajero pisze: (pt 04 gru 2020, 10:48) Hmm... ja je przeważnie zabijam, ratując świat
Jakże to, zabijać orki i gobliny? :( Nie mamy ich w naszym świecie, i proszę, jaki bałagan...
Navajero pisze: (pt 04 gru 2020, 10:48) Jak już będziesz mogła, zamieść jakiś fragment swojego autorstwa, zobaczymy, poczytamy
Może się kiedyś ośmielę i zamieszczę!

:orcs-cheers:

FL
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”