Nawrotka.

1
Dzień dobry, bracia i siostry. Zarejestrowałem się parę dni temu, ale - jak zwykle spóźniony - witam się dopiero teraz.

Kiedyś udzielałem się tu trochę jako nastolatek, ale nie mogłem sobie przypomnieć pod jakim nickiem. Może to i dobrze - spotkanie starego siebie byłoby przyjemnością wątpliwą.

Mam 23 lata i ostatnio wróciłem do pisania, albo raczej: czasem wracam, czasem nie.

Ubolewam nad swoim lenistwem i żałuję lat, które mogłem poświęcić na doskonalenie warsztatu, ale może jeszcze nie jest za późno. Jestem zardzewiały i mam nadzieję, że forumowa coca-cola trochę mi pomoże.

Oddaję głos do studia i życzę wszystkim miłego dnia.

Nawrotka.

2
Fefe pisze: (sob 12 gru 2020, 23:30) Mam 23 lata i ostatnio wróciłem do pisania, albo raczej: czasem wracam, czasem nie.

Ubolewam nad swoim lenistwem i żałuję lat, które mogłem poświęcić na doskonalenie warsztatu, ale może jeszcze nie jest za późno. Jestem zardzewiały i mam nadzieję, że forumowa coca-cola trochę mi pomoże.
Fajnie, że wracasz do hobby. Wypracowanie regularności zawsze chwilę zajmuje, więc nie ma co się przejmować, że na razie raz idzie, raz nie. Baw się dobrze na forum i korzystaj z niego ile wlezie :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Nawrotka.

4
Witaj Fefe. Cieszę się, że znalazłeś drogę powrotów. :)
A pamiętasz pod jakim nikiem wcześniej tu występowałeś?
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”