W tym oto poście witam się z Wami, z jakich jest to przyczyn, wszyscy dobrze wiemy. Piszę sobie opowiadania anonimowo, bądź pod pseudonimami, w języku angielskim. Cóż więcej mogę dodać? Miło by było wydać coś w moim ojczystym języku, dlatego też jestem i tutaj, w tymże stadzie surowych psów. Wiele lat temu zostało tutaj założone przeze mnie konto, w czasach kiedy jeszcze byłam dziaciaczkiem, którego zainteresowała obecność Andrzeja Pilipiuka. Pamiętam, że społeczność była dla mnie nieco zbyt sroga, aczkolwiek nie pamiętam już dlaczego właściwie. Nie pytajcie o nick, bo na pewno tej informacji z głowy nie wyciągnę.
Poza bazgraniem od czasu do czasu aktywnie marnuję czas oglądaniem filmów, seriali i graniem w gry wide, i ogólnie zaznajamianiem się z dziełami kultury stworzonymi przez naszą jakże miłosierną i potężną ludzkość. Żeby nie było, że nie odlepiam się od ekranu laptopa, uwielbiam podróże, muzykę z lat 60. i 70., podrywam przystojnych chłopów w barach (fujka!), wybieram się często na wspinaczki górskie, jem pizzę i obserwuję jak rośnie mi po tym pupa, kontempluję depresyjną rzeczywistość, zamulam, ale przede wszystkim pasywnie dążę do zmiany mojego niesatysfakcjonującego życia. A Wy jak tam, misiaczki?
Daddy is back
2Hej, miło Cię poznać. Jestem tu nowa, więc może nie nadaję się do witania, ale mnie zaintrygowały gry i pisanie po angielsku (bo ja też próbuję). O czym piszesz?
Wesołych Świąt i ogólnie wszystkiego najlepszego Ci życzę.
:orcs-cheers:
FL
Wesołych Świąt i ogólnie wszystkiego najlepszego Ci życzę.
:orcs-cheers:
FL
"[...] niema tego rodzaju pisma, do którego język Polski nie byłby zdolnym." – Maria Wirtemberska Malwina, czyli domyślność serca, 1816
Daddy is back
3Ahoj TheMadcap,
Miło poznać fankę Barrett'a,
Co takiego pisujesz?
Miło poznać fankę Barrett'a,
Co takiego pisujesz?
“Sometimes in life when you get what you want, you end up missing what you left behind” ~ J.D. 

Daddy is back
4Dziękuję, to miłe. A ja życzę, by rok 2021 był Ci milszy niż wszystkie poprzednie.
A pisuję różności, opowiadania, scenariusze, bez jakiejś określonej tematyki. Są to zazwyczaj bardzo osobiste rzeczy, bądź przeplatane, dlatego właśnie publikowane są przeze mnie anonimowo.