Hej!

1
Przybyłam tu wiedziona ciekawością. Jeśli chodzi o pisanie, nawet nie jestem grafomanką. Na to trzeba mieć czas. Wolę czytać. Tworzę coś jedynie od czasu, dla znajomych, z przyjemności pisania i dawania ludziom czegoś z siebie.

Mam, zawsze, osiemnaście lat i pracuję zawodowo. Jest to często harówka, fizyczne tyranie, jednak są chwile, gdy robota ta przynosi mi satysfakcję. Na tym polega praca w ZOO.

Pozdrawiam

Dziwożona
"Chciałby nad poziomy człek, lecz tu ciągle niż. Nie pociągnie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż" - Kabaret Potem

3
O, ktoś kto lubi czytać!

Mam tam na dole takiego niewolnika bez rączek, rysuje ołówkiem przyczepionym do czoła. Jakieś znaczki...

Myślę, czy go zatłuc, bo jęczy przeokrutnie. Wcześniej mamrotał, ale wyrwałem mu język. Odczytasz te znaczki? Może gość się jeszcze przyda. Została mu noga, ale trudno mu się trzyma w palcach ołówek. Przykleiłem mu na mączkę kostną i kwas solny. Ołówek wrósł mu w czaszkę.

Chodź, nic ci się nie stanie. Duszę zostaw przy drzwiach.

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?

5
Witaj.

Ja mam zawsze osiemdziesiąt lat. Dobrze się z tym czuję.

Tak, duszę zostaw przy drzwiach, aż przyjdzie wujek mleczarz i ją podniesie, a później przyniesie do mnie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Witaj. Pozdrawia Cię mleczarz.

Test, może po prostu zostawisz go w piwnicy, dopóki ołówek się nie wypisze? Później ja poćwiczę cięcia, a Weber dostanie to, czego chciał.

PS. Wiecie, że w wersji początkowej forum miało się nazywać WeberotoriuM?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

7
praca w ZOO
Fajnie :) A które to zoo? W jakiej miejscowości?

Witam serdecznie i pozdrawiam :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Dusza przy drzwiach? Zostawić... [mamrocze pod nosem]... Zostawić, aż przyjdzie mleczarz? Cholera, to nie jest kiepski pomysł na opowiadanie!

A Ciebie, Dziwożono, witam. Nie słuchaj tych pomyleńców. Mamy Tęczowe Ranczo, a w każdą sobotę gramy w siatkówkę wielkim, pysznym karmelkiem między mordkoklejkową siatką! A raz w miesiącu odwiedza nas Zwierzak (nie wspominaj lepiej przy nim o niewątpliwie ciekawej pracy w ZOO) razem z Elmo! Więc rozgość się i dołącz do nas, traaa la li lu LAAA!!!

[odbiega w stronę zieloniutkich pagórków]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”