Cześć. Jestem Marcel.
Lubię czytać, pisać, podróżować, grać w szachy. Jeszcze niczego nie wydałem, ale wszystko podobno przede mną, bo niektórzy mówią, że mam wielki talent. :-) Moim ulubionym autorem jest Aleksander Dumas.
Cześć. Tu Marcel_Divinio
2Witaj Marcel_Divinio 
Cieszymy się niezmiernie, że do nas trafiłeś. Napisaliśmy nawet, specjalnie dla Ciebie
, List Powitalny. Baw się dobrze. 

Cieszymy się niezmiernie, że do nas trafiłeś. Napisaliśmy nawet, specjalnie dla Ciebie

• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
Cześć. Tu Marcel_Divinio
3O, widzę, że fajne sformułowania znajdują się w tym liście. Można cytować, i za ich pomocą zamykać buzię, tym, którzy będą się bulwersować z powodu zbyt ostrej według nich krytyki. :-)
Cześć. Tu Marcel_Divinio
4Cześć! 
Problemem jest to, że wielu ludzi myli krytykowanie z byciem zwyczajnie niegrzecznym lub złośliwym. Mam nadzieję, że nie zaliczasz się do tej grupyMarcel_Divinio pisze: (wt 03 sie 2021, 18:18) Można cytować, i za ich pomocą zamykać buzię, tym, którzy będą się bulwersować z powodu zbyt ostrej według nich krytyki.

Cześć. Tu Marcel_Divinio
5To na pewno warto za jakiś czas zacytować :-) Czas pokaże, czy z podziwem, czy z sarkazmem ;-)
Witaj i baw się dobrze.
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
Cześć. Tu Marcel_Divinio
6też na to zwróciłam uwagę i przyznam, że z ciekawością czekam na pierwszą publikację MarcelaEldil pisze: (wt 03 sie 2021, 19:31) Marcel_Divinio pisze: (wt 03 sie 2021, 17:23)
niektórzy mówią, że mam wielki talent
To na pewno warto za jakiś czas zacytować Czas pokaże, czy z podziwem, czy z sarkazmem

A co do samego Marcela - cześć, przychodzimy w podobnym czasie i mam nadzieję, że dla każdego z nas będzie to fajna przygoda

"Idź więc, są światy inne niż ten."
---
"If you don't believe in even the possibility of magic, you'll never ever find it."
---
"If you don't believe in even the possibility of magic, you'll never ever find it."
Cześć. Tu Marcel_Divinio
7Czy warto będzie zacytować moje słowa, cytuję: Niektórzy mówią, że mam wielki talent"? Ha, ha! :-) Tylko po co? Czy po to, aby powiedzieć, że mieli rację, czy po to, żeby powiedzieć, że jej nie mieli? Daremne, gdyż ta opinia do tych osób prawdopodobnie nie dotrze, już to z racji tego, że portal Weryfikatorium nie jest powszechnie znany, ale przede wszystkim dlatego, że ci "niektórzy" znają mnie przecież jedynie z imienia i nazwiska, a nie z loginu pod jakim będę dawać tu przedstawienia. :-)