Jestem tu nowa i jeszcze nie do końca wiem jak działa to forum, więc mam nadzieję, że ta wiadomość trafi w odpowiednie miejsce Piszę zupełnie amatorsko, a swoje prace nazywam bardzo kreatywnie, bo "nie-wierszami" Uwielbiam jesień, nie potrafię zdecydować czy wolę kawę od herbaty i kocham filmy Tima Burtona
Miło Cię poznać, waniliowe_esencje. Z tej strony miłośniczka herbaty Rozgość się na forum, czytaj, komentuj, dziel się swoimi tekstami i ogólnie baw się dobrze
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
waniliowe_esencje pisze: (ndz 29 sie 2021, 15:09)
jeszcze nie do końca wiem jak działa to forum
Nie naciskaj tego! Popsułaś!
Witaj i baw się dobrze
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
waniliowe_esencje pisze: (ndz 29 sie 2021, 15:09)
jak działa to forum
To forum nie działa... Mieli uczyć pisać, a tylko ciągle powtarzają, "to źle, to źle, to wywal..." Bez przerwy wytykają błędy, każą dużo czytać i jeszcze więcej pisać. Aż się odechciewa.... Mam nadzieję, że masz twardą... herbatkę?
Baw się dobrze.
• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." • • "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •