Cześć :)

1
Jestem tu nowa i jeszcze nie do końca wiem jak działa to forum, więc mam nadzieję, że ta wiadomość trafi w odpowiednie miejsce :) Piszę zupełnie amatorsko, a swoje prace nazywam bardzo kreatywnie, bo "nie-wierszami" ;) Uwielbiam jesień, nie potrafię zdecydować czy wolę kawę od herbaty i kocham filmy Tima Burtona <3

3
Miło Cię poznać, waniliowe_esencje. Z tej strony miłośniczka herbaty ;) Rozgość się na forum, czytaj, komentuj, dziel się swoimi tekstami i ogólnie baw się dobrze :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

4
Witaj, lepsza herbata, albo iwan - czaj ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

6
waniliowe_esencje pisze: (ndz 29 sie 2021, 15:09) jeszcze nie do końca wiem jak działa to forum
Nie naciskaj tego! Popsułaś! :shock:

Witaj i baw się dobrze :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

7
waniliowe_esencje pisze: (ndz 29 sie 2021, 15:09) jak działa to forum
To forum nie działa... Mieli uczyć pisać, a tylko ciągle powtarzają, "to źle, to źle, to wywal..." ;) Bez przerwy wytykają błędy, każą dużo czytać i jeszcze więcej pisać. Aż się odechciewa.... :P Mam nadzieję, że masz twardą... herbatkę? :P

Baw się dobrze. :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”